вівторок, 04 грудня 2012 00:00

Дружина перед весіллям змінила стать

Бельгієць Ян Клаус, 64 роки, дізнався, що його дружина 48-річна Моніка транссексуал. Це сталося через 19 років подружнього життя.

— Я познайомився з Монікою у травні 1993-го, — розповідає Ян. — Тоді був одружений, мав двох дітей. Моніка прийшла до нас працювати нянею. Вона мені одразу сподобалася, бо вміла смачно готувати і чудово ладнала з моїми дітьми. Ми з нею мали багато спільного, годинами могли розмовляти. Це не сподобалося моїй дружині, й вона вирішила звільнити Моніку. Я не дозволив. Наступного дня подав на розлучення і запропонував коханій жити разом. Вона дітей не хотіла, доглядала за моїми.

До Бельгії Моніка приїхала з Індонезії.

— У неї були серйозні проблеми з документами. У міграційній службі сумнівалися щодо справжності її паспорта. Мені довелося оббігати понад десяток державних установ, доки документи таки прийняли. Тоді й подумати не міг, що раніше Моніка була чоловіком. У неї не було жодної чоловічої риси.

Про таємницю Янові розказали його друзі. Моніка змінила стать за рік до весілля.

— Мені казали про це й раніше, та я не вірив. Пізніше дружина зізналася, що народилася хлопчиком, а у 18 років зробила операцію зі зміни статі.

Подружжя розлучається. Ян проходить курс лікування у психіатричній клініці.

Зараз ви читаєте новину «Дружина перед весіллям змінила стать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути