вівторок, 24 квітня 2018 05:56

"Дорогих подарунків не робив — знає, як задурити жінці голову"

Автор: ФОТО з сайта facebook.com/Катерина Лешукова
  Катерина Лешукова працювала в міській раді Конотопа на Сумщині. Зараз доглядає за донькою. Дитина має ваду серця
Катерина Лешукова працювала в міській раді Конотопа на Сумщині. Зараз доглядає за донькою. Дитина має ваду серця

"Звертаюся публічно до біологічного батька моєї дитини, бо він всіляко ігнорує мої спроби зв'язатися з ним. Через це я пішла до суду. Сподіваюся, Сергій Васильович нестиме відповідальність уже не переді мною, а перед законом", — говорить у відеоролику на "Фейсбуку" 26-річна Катерина Лешукова з Конотопа на Сумщині. Вона каже, депутат Сумської обласної ради 40-річний Сергій Демеха не хоче визнавати свою дитину і платити аліменти.

— У листопаді 2015-го я почала працювати секретарем міського голови Конотопа. Там познайомилися з Сергієм, — говорить жінка телефоном. — Одразу почались активні залицяння з його боку. Призначив мене своїм помічником. Дорогих подарунків не робив. Знає, як підійти до жінки й задурити їй голову. Я ж на першому побаченні в паспорт не полізла, а треба було.

Сергій спочатку говорив, що неодружений. Але швидко дізналася — це не так. Запевнив, що шлюб формальний і з дружиною не проживає. Те ж саме розповідав моїм близьким, коли бував у моєму домі. Бувало, залишався в мене на два-три дні. Інколи на тиждень.

Автор: ФОТО з сайта facebook.com/Сергій Демеха
  Сергій Демеха перебуває у шлюбі з депутатом Конотопської міськ­ради Наталією Демехою. Дітей не мають
Сергій Демеха перебуває у шлюбі з депутатом Конотопської міськ­ради Наталією Демехою. Дітей не мають

Сергій Демеха одружений із депутатом Конотопської міськ­ради Наталією Демехою, 39 років. Спільних дітей не мають.

— Дружина Сергія все знала. Навіть вистежувала мене, — продовжує Катерина. — Начебто тихенька така, а сама приносила мені отруйних цукерок на роботу. Коли з'їла їх, знепритомніла. Швидка забирала.

За три місяці вирішила розірвати стосунки з Демехою. Почав мене переслідувати. Одного разу вивіз за місто до його власного озера. Бив у машині, забирав речі й телефон. Коли рідні телефонували, тримав за волосся, щоб відповідала, як треба йому. Погрожував і вимагав, щоб поклялася в коханні до нього. Говорив, що жити без мене не може.

Потім прийшов до мене на роботу в міськраду з газовим балончиком. У мене потекли сльози, почала задихатися. Затягнув у пусту кімнату і там зґвалтував. За шість тижнів дізналася, що вагітна. Одразу розповіла Сергієві. Сказав, що допомагатиме, але з дружиною не розведеться. Аборт робити не дозволив зі словами "голову відіб'ю, як підеш до лікаря".

У грудні 2016-го Лешукова народила дівчинку Мілану.

— В мене були важкі пологи, — згадує жінка. — Дитину забрали до Сум у реанімацію, а я залишилася в лікарні. Через тиждень Сергій чужою машиною відвіз мене до доньки. Брав її на руки і знову клявся допомагати. Прізвища свого не дав. Тільки по батькові його записала у свідоцтві про народження. Оформилася як матір-одиначка. Лише раз на день народження Мілани передав через помічницю тисячу гривень.

Під час підготовки позову до суду Катерина дізналася про ще одну можливу дитину Сергія Демехи. Кузьменко Наталія має доньку 3-річну Злату. Публічно про батька дівчинки не говорить, бо боїться цькування. Демеха своє батьківство заперечує.

— Дитині потрібна допомога батька. У неї вада серця. А я отримую державну допомогу трохи більше 2200 гривень як матір-одиначка і малозабезпечена, — пояснює Катерина. — Попросила Наталію записати відео зі мною на телефон, щоб стати публічною і мати хоч якийсь захист. Почала отримувати погрози в мережі про розправу. Для встановлення батьківства наполягатиму на ДНК-експертизі.

— Підтверджую, що Катерина була моєю помічницею. Але її заяви подібні до політичного замовлення. Це міський голова Конотопа Артем Семеніхін знімав відео чи за його вказівками. Говорять, кілька жінок хочуть подавати заяви на визнання батьківства. Зробили з мене секс-гіганта, — говорить Сергій Демеха.

Депутат має кількох позашлюбних дітей і вже став дідусем, кажуть у місті.

Зараз ви читаєте новину «"Дорогих подарунків не робив — знає, як задурити жінці голову"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути