понеділок, 15 червня 2009 18:24

Донька співачки Шер стане чоловіком

Автор: фото з сайту www.usmagazine.com
  Про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію американка Честіті Боно розповіла матері — співачці Шер (ліворуч) у 13 років
Про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію американка Честіті Боно розповіла матері — співачці Шер (ліворуч) у 13 років

Честіті Боно, 40 років, донька американської 60-літньої співачки Шер,  збирається змінити стать. Із початку року вона приймає гормональні препарати. Друзі називають її чоловічим іменем Чаз.

— Я хочу розкрити свою справжню сутність, — заявляє Честіті. Про свою нетрадиційну орієнтацію вона оголосила 20 років тому. Відтоді стала активісткою руху з захисту прав геїв і лесбіянок. Написала дві книжки. У першій розповіла, як мати перелякалася, коли дізналася про орієнтацію 13-літньої доньки.

— Мама хотіла бачити мене дівчинкою у спідничці, яка чепуриться біля дзеркала, — писала Боно. — Але я такою ніколи не була.

У другій книжці описала стосунки з коханою Джоан, яка померла від лімфоми. Нині Честіті працює адвокатом, має своє телешоу. Вона страждає на ожиріння: важить понад 100 кг. Полюбляє поїсти в закладах швидкого харчування. Через надмірну вагу в Боно проблеми з серцем. Кілька років тому вона зменшила груди, щоб не так боліла спина. В 2006-му через хворобу їй видалили матку.

— Єдине, за чим шкодує Чаз, — це те, що не зробила операції раніше, — каже Ховард Бренмен, представник сім"ї Шер. — Адже чоловіком вона почувається змалку.

Зараз ви читаєте новину «Донька співачки Шер стане чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути