четвер, 20 березня 2008 15:32

Донька Ольги Сумської рідко бачиться з батьком

  Донька актриси Ольги Сумської та актора Євгена Паперного — Антоніна — вирішила присвятити себе модельному бізнесу. Три місяці тому вона завоювала корону першої віце-міс на конкурсі ”Топ модель Світу-Україна”
Донька актриси Ольги Сумської та актора Євгена Паперного — Антоніна — вирішила присвятити себе модельному бізнесу. Три місяці тому вона завоювала корону першої віце-міс на конкурсі ”Топ модель Світу-Україна”

Донька 41-річної акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна, 17 років, рідко бачиться зі своїм батьком, артистом Євгеном Паперним, 56 років. Батьки розлучилися, коли їй іще не було року.

— Батько пив, — роздуває Антоніна ніздрі. — Сильно не напивався, але для хорошого настрою щодня вживав. Ми з ним бачимося раз на півроку. Тато сам забуває про мене, а потім ображається, що не дзвоню.

17 років тому Ольга Сумська вийшла заміж за актора Віталія Борисюка, 43 роки.

— Квартиру вона залишила моєму батькові, а сама переїхала до батьків Віталія, — розповідає Антоніна. — Я до 12 років жила з бабусею і дідусем. Мама забирала мене на вихідні. 6 років тому, коли народилася сестричка Ганнуся, ми переїхали в нову квартиру.

Каже, до 4 років Борисюка називала Віталіком. А тоді почала казати йому "тато".

У японському ресторані "Якіторія" на вул. Артема дівчина замовляє фреш. Родина Сумських живе неподалік.

— Я сиджу на дієті, — ділиться Антоніна. — Три тижні не їм солодкого, два місяці — хліба. Замість солодощів їм суші.

Другий рік Антоніна зустрічається із 17-річним киянином Ігорем. Вони разом навчалися у паралельних класах київської школи N106.

— Він зустрічався з моєю подругою, я його переманила, — усміхається. — Ігор займається бальними танцями, на півроку їздив із виступами до Америки. Я два тижні проплакала безперестану. На вулицю виходила лише в темних окулярах.

Остання троянда виявилася пластиковою

Каже, в Києві її хлопець живе з бабусею і дідом. Його батьки розлучені.

— Моя мама любить Ігоря, наче сина. Вони сідають на кухні пити чай і обговорюють мої недоліки.

Хвалиться, що коханий подарував їй букет троянд. Сказав, їхнє кохання триватиме, доки не зів"яне остання квітка. Остання виявилася пластиковою.

Антоніна навчається на першому курсі Академії керівних кадрів культури в Києві.

— Батько (Євген Паперний. — "ГПУ") повіз мене в Щукінське училище в Москві. Його однокурсник саме набирав групу студентів. Я прочитала стіхотворєніє "Зенитчицы" Роберта Рождєственського і басню Крилова. Мені сказали, що беруть без іспитів. Але я не захотіла бути актрисою.

Антоніна займається у школі моделей "Ля Фам Моделс". Три місяці тому завоювала корону першої віце-міс на конкурсі "Топ модель Світу-Україна".

— Ще хочу здати на права, — веде далі дівчина. — Батько купив нову "Ауді Q8", а мерседес "S 500" стоїть без діла. Мама боїться сідати за кермо, бо в неї поганий зір — мінус 6. А я буду їздити.

Зараз ви читаєте новину «Донька Ольги Сумської рідко бачиться з батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути