пʼятниця, 27 грудня 2019 05:20

Донька Кузьми Скрябіна вийшла заміж

Автор: UKRCWM.COM
  Марія-Барбара Кузьменко і Віктор Тур влаштували весілля у київському ресторані ”Форрест Клаб”. Запросили кілька десятків гостей
Марія-Барбара Кузьменко і Віктор Тур влаштували весілля у київському ресторані ”Форрест Клаб”. Запросили кілька десятків гостей

"Я сьогодні прийшов привітати з днем весілля двох прекрасних молодих людей: Барбару і Віктора. Бася — єдина дочка Кузьми, а він сьогодні разом із нами святкує і радіє за свою дитину", — написав в "Інстаграмі" співак 36-річний Михайло ХОМА. 20 грудня він побував на весіллі 22-річної Марії-Барбари КУЗЬМЕНКО — доньки лідера гурту "Скрябін", який загинув у ДТП у лютому 2015-го.

Чоловіком Барбари став Віктор Тур — син голови села Іванків Бориспільського району на Київщині. Обоє навчаються у столичному Націо­нальному медичному університеті ім. Олександра Богомольця.

— Я кльовий батько. Чітко знаю, чого хочу від доньки — вона повинна бути людиною і ніколи не поводитися по-хамськи, — говорив музикант Андрій Кузьменко. — Моя Буська, дякувати Богу, ненавидить музику, і це мене дуже радує.

Матір'ю молодої є художниця 51-річна Світлана Бабійчук, з якою Кузьменко був у шлюбі з 1994 року. Доньку назвали на честь польської акторки Барбари Брильської. З нею Андрій Кузьменко був знайомий особисто.

Молодята розписались у столичному документ-сервісі "Готово". Святкування влаштували у ресторані "Форрест Клаб". На весіллі побувало кількадесят гостей.

Зараз ви читаєте новину «Донька Кузьми Скрябіна вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути