пʼятниця, 23 квітня 2010 00:23

Донька Анастасії Приходько пішла в батька

Автор: фото з сайта www.loveradio.ru
  Співачка Анастасія Приходько після пологів наростила волосся і почала курити
Співачка Анастасія Приходько після пологів наростила волосся і почала курити

Співачка 22-річна Анастасія Приходько після пологів схудла на 15 кг.

— Мій внутрішній світ після народження доньки повністю змінився, — розказує на вечірці в столичному розважальному центрі "Кріслет хол". — До побачення, молодість. Погуляли і досить. Тепер розумію, що мої досягнення в шоу-бізнесі в порівнянні з дитиною — ніщо. Я виграла в Росії "Фабрику зірок", з"їздила на Євробачення, але будь-яка жінка в першу чергу має побувати в пологовому будинку.

Співачка стала матір"ю 4 квітня. На п"ятому місяці вагітності підстригла волосся. За 10 днів після пологів наростила його.

— Довге волосся мене дратувало. Тепер навпаки. Спортивний стиль, кеди, бандани вже в минулому. Перейшла на сукні та каблуки.

Доньку планує назвати Наною. Хрещеними батьками стануть солістка групи "Нікіта" 23-річна Юлія Кавтарадзе і капітан "Динамо", футболіст Артем Мілевський, 25 років.

— Доки Нану не охрестимо, не покажу її нікому. У кімнаті, де вона спить, скрізь висять іконки і хрестики. Обмежили прихід гостей у нашу квартиру на найближчі три місяці. Не всі родичі ще бачили дитину.

Нану переважно доглядає її батько — Нурик Кухілава, 24 роки. Через півроку пара планує одружитися й обвінчатися у грузинській церкві.

— Характером точно пішла в тата, бо спокійна. Коли мені її після пологів медсестра принесла, сказала, що його копія. Я образилася.

Коли співачка завагітніла, перестала палити. За кілька днів після пологів закурила.

— Настя консультувалася з лікарями, — пояснюють її друзі. — Вони дозволили їй палити. Кажуть, це не впливає на грудне вигодовування. Приходько курить рідко, одну-дві цигарки в день.

Зараз ви читаєте новину «Донька Анастасії Приходько пішла в батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути