Ексклюзиви
пʼятниця, 04 червня 2010 09:43

До Ольги Молібоженко двічі прилітали інопланетяни

Жителька села Бережівці Ічнянського району Чернігівщини, колишня фельдшерка 85-річна Ольга Молібоженко каже, що на її подвір"ї двічі приземлялися інопланетяни.

— Уперше це сталося 15 років тому. 25 років, як овдовіла, живу сама, діти в місті. Була десь дев"ята вечора. Чую, собака гавкає, аж розривається. Глянула у вікно: на прибудові біля сараю на стіні величезний телеекран ніби хто почепив. Мерехтить без зображення.

Позаторік наприкінці грудня невідомі істоти знову прилетіли.

— Був вечір, пів дев"ятої. Я увімкнула радіо, полізла на піч, газети почитати. Раптом у вуха ніби вдарила тишина. Хоча я знаю, що секунду тому радіо ще говорило. У стіні ніби ніша утворилася, веде з хати на город. А з городу від яблуні прямо на піч товстий луч сліпучо-білого світла. Голова моя стала схожа на видовжене яйце. Шия тонка вставлена в тулуб. І там, де вставлена, утворилася щілина. Мимоволі рука потяглася до шиї і два пальці я просунула всередину. Бачу, біля моїх ніг стоїть щось металічне, схоже на діжку — з півметра висотою, з широким дном, без кришки. Стінки діжки ніби встелені фольгою, яка переливається. На висоті мізинця від дна штир, на ньому крильчатка, як у маслобойці. Навколо неї плавають у просторі невеличкі точечки. Придивилася, а то резистори, транзистори, конденсатори. Різнокольорові такі частинки я бачила в телевізорі, коли його ремонтували. Вони рухалися по колу.

Перша моя мисль, аби не зачепив газову трубу. Пробив шибку вікна і полетів до сусідської копиці соломи

Розмовляємо, сидячи на печі. Питаю, чи бачила інопланетян.

— Навіть голосів не чула. Але впевнена, що то були вони. Краєм ока вловила, що з лівого кутка вилітає сріблястий ніж. З обох сторін лєзвія випорхнули крильця. Як тільки долетів до мене, крильця сховалися. На швидкості увійшов у правий бік. Вилетів з іншого боку так само безболісно, розправив крила. Потім проштрикнув грубу. Перша моя мисль, аби не зачепив газову трубу. Пробив шибку вікна — я подумала, заліплю її скотчем — і полетів до сусідської копиці соломи. Потім ударився в землю і зник. Весною яблуня, від якої йшов промінь космічного світла, всохла.

Медики зазначають, що то міг бути сон, моментальне відключення.

— Можливо, Ольга Василівна бачила послання з космосу, — каже Антоніна Радченко, яка тлумачить сни. — Сон про інопланетян — передвісник дивних подій у житті. Якщо сниться, що зустрілися з інопланетянином, ви прагнете чогось незвіданого. Коли вступили в сексуальний зв"язок — теперішнє ваше легковажне захоплення закінчиться плачевно. Якщо забирає з собою — що задумали, закінчиться успішно. Проводять на вас досліди — хтось про вас розпускає плітки.

Зараз ви читаєте новину «До Ольги Молібоженко двічі прилітали інопланетяни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути