пʼятниця, 16 грудня 2011 05:30

До Нового року треба повернути борги

До Нового року треба повернути борги

— За два тижні до Нового року люди стають агресивними, то найважчий період, — каже київська астролог Ірина Соломка, 47 років. — Треба бути особливо обережними на дорозі. Водії порушуватимуть правила. Наприкінці грудня починають рухатися і все робити швидше, ніби намагаючись надолужити згаяне. Заради власної безпеки відкладіть подорожі й відрядження.

Ірина Миколаївна орендує офіс біля метро Золоті ворота. Стіни її кабінету обклеєні картами зоряного неба і календарями.

— Щоб увійти в новий рік здоровим, треба за грудень підлікувати усе, що планували цьогоріч, — запломбувати зуб, видалити бородавку, сходити до гінеколога, почати приймати курс ліків. Аби бути багатим, поверніть усі борги і того ж вимагайте від своїх боржників. Щоб 2012 року ваш дім не покидало кохання, освідчуйтеся. Останній тиждень грудня — найкращий час робити пропозиції та одружуватися.

Не затримуйтеся допізна на роботі. Повертатися додому темними вулицями дуже ризиковано. Можуть покусати вуличні собаки. Почастішають розбої. Люди з неврівноваженою психікою страждатимуть на маніакальні напади.

Наступний рік Дракона треба зустріти в червоному вбранні. Сходіть до крамниці й оберіть червону сукню або сорочку, тоді господар року буде прихильний до вас. Подарунки для друзів теж обирайте червоні кольору. Це зніме втому та депресію.

Тимошенко вийде на волю 2012-го

Ірина Соломка складає гороскоп на останній тиждень року для екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка зараз сидить у Лук'янівському слідчому ізоляторі. Вона за гороскопом Стрілець.

— Юлія Володимирівна святкуватиме Новий рік за ґратами, — каже астролог. — Зазнає багато матеріальних втрат — хтось блокуватиме її банківські рахунки, матеріальної підтримки проситимуть родичі, хтось із рідних швидко розтратить великі суми грошей і переписуватиме на себе нерухомість та майно. На любовному фронті у неї повний капут. Із чоловіком у сварці, на межі розлучення. Дуже зблизилася з донькою. Успіх у сфері кохання буде не раніше 2013-го. Здоров'я її покращає. Треба лікувати виразку, застуджений поперек. Головні болі має через протяги. На волю вийде наступного року.

 

Зараз ви читаєте новину «До Нового року треба повернути борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути