пʼятниця, 30 грудня 2016 07:30

Дмитро Ярош відправив зятя в АТО

Автор: ФОТО З САЙТА www.patrioty.org.ua
  Ірина Ярош стала дружиною бійця АТО Володимира Шума
Ірина Ярош стала дружиною бійця АТО Володимира Шума

На дачі мера Дніпра Бориса Філатова відгуляла весілля 19-річна Ірина Ярош, донька народного депутата Дмитра Яроша, 44 роки. Вона побралася з бійцем АТО 23-річним Володимиром Шумом.

— Після весілля Володя поїхав у зону АТО, — каже Борис Філатов. — Зараз воює в Авдіївці. Тільки Ярош може відправити свого зятя у зону бойових дій за наявності вагітної доньки.

Ірина Ярош вивчає українську філологію в університеті імені Олеся Гончара в Дніпрі. Її чоловік із початком війни пішов воювати добровольцем.

Родина Дмитра Яроша живе в Кам'янському — колишній Дніпродзержинськ. Із дружиною Ольгою мають ще доньку 22-річну Анастасію та сина Дмитра, 8 років. Анастасія заміжня за лідером "Правого сектора" на Прикарпатті Василем Абрамівим.

Коротко

18-річний Олег Рибалко з Дніпра 23 липня взяв за дружину киянку 34-річну Олену Пиженко. Пара познайомилася під час відпочинку у Єгипті.

— Я не знал, что Лена почти вдвое старше меня, — говорить Олег. — Мене не цікавить її вік. Ми розуміємо бажання одне одного з півслова. Батьки спочатку були проти. Їх лякав не вік невістки, а що вже раз була одружена і має 3-річного сина.

Після весілля Олег переїхав до Олени в Київ. Вона розлучилася ­2014-го. Працює стоматологом. Олег навчається заочно на юриста.

Танцівниця 29-річна Олена Шоптенко вдруге ви­й­шла заміж. 15 жовтня її обранцем став київський бізнесмен 29-річний Олексій Іванов. Він є співвласником бібліо­теки "Ботан". Поча­лися зустрічатися через два місяці після розлучення Олени з танцівником 31-річним Дмитром Дікусаром.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Ярош відправив зятя в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути