пʼятниця, 21 вересня 2012 05:30

Для найвищого у світі ірокеза японець відрощував волосся 15 років

Автор: фото З САЙТА WWW.pixanews.com
 

Найвищу зачіску у світі має японський дизайнер 40-річний Кадзухіро Ватанабе. Висота його ірокеза — майже 113 см. Це досягнення потрапило до Книги рекордів Гіннеса.

— Цей рекорд мені дався непросто, — каже Кадзухіро Ватанабе. — Волосся я відрощував понад 15 років. Щоб поставити зачіску, йду в салон або замовляю додому трьох перукарів. На ірокез вони витрачають три балони лаку для волосся і пляшку спеціального гелю. Щоб зачіска вдалася, я сідаю на підлогу або траву на подвір'ї. Якщо вмощуся на стілець, стилістам не вдасться дістати до кінчика ірокеза.

Дизайнер продемонстрував зачіску на прес-конференції в Нью-Йорку, на яку зібралися журналісти з усього світу.

— Друзі люблять, коли я витягую ірокез над головою, — розповідає дизайнер. — Усі питають, як із такою зачіскою заходжу в двері чи сідаю в авто. Але я люблю кататися на мотоциклах і автомобілях з відкидним верхом. Начісую ірокез так високо тільки на свята, покази нових колекцій чи дні народження друзів. Дуже дорого робити це щодня. Сьогодні зачесав волосся, щоб установили рекорд.

Ірокез — зачіска, популярна серед панків. Її запозичили з культури індіанців. Назву отримала на честь однойменного племені.

Зараз ви читаєте новину «Для найвищого у світі ірокеза японець відрощував волосся 15 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути