субота, 28 квітня 2012 00:30

Дизайнерські речі продають за базарними цінами

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Моделі спускаються й піднімаються ескалатором під час дефіле у вінницькому торговельному комплексі ”Магіцентр”. Дівчата одягнені в сукні київського дизайнера Андре Тана. У його бутику такі можна купити за 600 гривень
Моделі спускаються й піднімаються ескалатором під час дефіле у вінницькому торговельному комплексі ”Магіцентр”. Дівчата одягнені в сукні київського дизайнера Андре Тана. У його бутику такі можна купити за 600 гривень

21 квітня у Вінниці відкрили бутик дизайнера 30-річного Андре Тана. Це сьоме місто, де працюють магазини його мережі. Вінницький "а.ТАН" розташували на другому поверсі торговельного комплексу "Магіцентр". Салон оформили як ресторан. У центрі — сервірований стіл на 10 персон.

Андре Тан зустрічає у чорному короткому смокінгу. Під ним біла майка. Верхню кишеню прикрашає жовта хусточка, такого ж кольору вставки на лакованих черевиках.

На кілька хвилин забирає у ведучого 26-річного Костянтина Станіславського іміджеві окуляри із жовтою смужкою.

На відкриття прийшли доньки та дружини місцевих підприємців. Із келихом шампанського приміщенням ходить 31-річна Анна Чабан. Ще до відкриття придбала жовту сукню, яку торік на осінньому Тижні моди в Києві одягала американська артистка Періс Хілтон.

— Это платье — хит продаж во всех моих магазинах, — каже модельєр. — До всього одягу обираю найкращі деталі. Українські колеги мене не розуміють. Кажуть: "Як можна продавати кофтинку за 300 гривень, коли одна тільки блискавка коштує 200?". Я ж їх купую оптом в Італії. Хочу одягнути всю Україну за доступні гроші. А інші дизайнери думають, що крутіше вбрати 10 людей. Я теж маю клієнтів серед співаків і депутатів. Обшиваю плаття коштовним камінням. Та має ж бути одяг і на кожен день. Ось піджачок, ззаду пошитий, як жилетка. Його і на роботу можна вдягнути, і в ресторан не соромно вийти.

По автограф до Тана підходить 16-річна Юлія Шпак. Вона невисока на зріст, довгокоса, темно-русява.

— У мене випускний, хочу бути кльовою на вечірці. Що порадите? — запитує.

— Пофарбуй волосся в темніший тон, підстрижи до плечей, зроби корекцію брів, — Тан роздивляється школярку. — Коли будеш обирати сукню, звертай увагу на жовтий канарковий колір. Іще актуальні морквяний і соковитий зелений. Плаття модні довгі. Приховує зайве на попі і руках. Бо після зими ніхто не ідеальний.

У вінницькому бутику ціни такі ж, як у столичних. Спідниці від 500 грн, сукні можна вибрати за 600 грн. Найдорожче плаття — жовто-зелене за 1,2 тис. грн. Найдешевша трикотажна кофта коштує 250 грн.

— У деяких моїх магазинах продавці завищують ціну. Плаття, яке коштує 600, продають за 1400 гривень. Я їм: "Рєбята, ви не зрозуміли. Мені важливо, щоб мій одяг був доступний кожному!". На розпродажу мої кофточки по 150 гривень. Уявляєте, дизайнерські речі продаємо за базарними цінами. Коли в мої бутики заходять європейці, вони звідти практично все виносять.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнерські речі продають за базарними цінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути