пʼятниця, 23 грудня 2011 00:15

Дівчина сиділа у коробці з червоним бантом

— Мені друзі подарували дружину, — розказує киянин 33-річний Василь Костенко. Сім років тому на день народження йому презентували коробку. У ній була дівчина. За рік пара побралася.

Василь працює системним адміністратором у рекламному агентстві. Чорнявий, має зелені очі.

— До того три роки ні з ким не зустрічався, — говорить. — Знайомився з дівчатами, але після першого побачення розчаровувався. Про це знали всі мої друзі. 26-й день народження вирішив святкувати вдома. Хотів узяти вихідний, але з роботи не відпустили. Один із друзів запропонував: "Давай нам ключі, ми самі організуємо". Увечері прийшов із роботи. Друзі сидять за столом, а посеред вітальні — велика коробка з червоним бантом. Відкрив її, а там дівчина у червоній сукні і туфлях на високих шпильках. Думав, вона буде показувати стриптиз. А виявилося, друзі вирішили так нас познайомити.

Таня мені сподобалася з першого погляду. В неї було довге руде волосся, всміхалася й жартувала. Розповіла, що мій друг Роман місяць умовляв її зі мною побачитися. Після вечірки провів її додому та запропонував зустрічатися.

Василь і Тетяна виховують доньку 5-річну Єлизавету.

— Донька в садочку досі розповідає, як познайомилися батьки. Вихователі нам її слова переказують і додають: "Ох і фантазерка!" Не вірять, що таке трапилося насправді.

500

гривень збирається витратити на новорічні подарунки третина українців. 10% віддадуть понад 1 тис. грн. Решта — обмежаться 100 грн. На Новий рік заведено дарувати багато недорогих презентів замість одного вагомого. Тому користуються попитом сувеніри.

 

Зараз ви читаєте новину «Дівчина сиділа у коробці з червоним бантом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути