Ексклюзиви
вівторок, 23 грудня 2008 18:39

Діана Ходаковська стала першою віце-королевою світу (ФОТО)

 

23-річна українка Діана Ходаковська привезла титул першої віце-королеви світу з міжнародного конкурсу краси в австрійському місті Ішгль. 13 грудня українку коронували в концерт-холі на вершині гори заввишки 3 тис. м.

Королевою світу стала Юлія Шмідт із Ліхтенштейну. Титул другої віце-королеви присудили представниці Німеччини, а третє й четверте місце посіли конкурсантки з Македонії та Чехії. У фіналі змагалися представниці 35 країн світу.

Діана Ходаковська закінчила Київський університет ім. Шевченка. Має диплом магістра філології й фах перекладача німецької та англійської мови. Цьогоріч дівчина вступила на факультет режисури ігрового кіно в московську майстерню Іраклія Квірікадзе. Кажуть, Діана планує продовжити навчання в Каліфорнійській академії мистецтв.

У модельному бізнесі Ходаковська не новачок. У 14-річному віці перемогла в конкурсі краси "Міс Коростень". Після цього мати відвела її до модельної школи. Дівчина працювала в київському та закордонному модельних агентствах, 2004-го перемогла в конкурсі Miss Fashion у Москві. За рік Діана стала "Королевою університету". За перемогу їй подарували однокімнатну квартиру в центрі Києва від "Еліта-Центру". Та внаслідок будівельної афери на житло вона чекає досі.

Зараз ви читаєте новину «Діана Ходаковська стала першою віце-королевою світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути