пʼятниця, 17 лютого 2012 05:30

Дівчина Савіка Шустера молодша від нього на 31 рік

Автор: фото з сайта www.gaganews.com.ua
  Киянка Олена Орєхова під час поїздки до Іспанії. Там відпочивав і телеведучий Савік Шустер. Пару бачили разом на концерті ”95 кварталу” торік у грудні у столичному палаці ”Україна”
Киянка Олена Орєхова під час поїздки до Іспанії. Там відпочивав і телеведучий Савік Шустер. Пару бачили разом на концерті ”95 кварталу” торік у грудні у столичному палаці ”Україна”

Телеведучий 59-річний Савік Шустер зустрічається з киянкою 28-річною Оленою Орєховою.

Уперше вони разом з'явилися торік у грудні в палаці "Україна" на концерті "95 кварталу". Вдруге їх разом побачили на святкуванні китайського Нового року в січні в столичному ресторані "Будда Бар". Закохані ховалися від телекамер та фотографів.

— Мене ніхто не приховує. Ми просто не хочемо афішувати стосунки і коментувати їх, — каже Олена.

— Так, у Шустера є дівчина. А хіба це таємниця? По-моєму, всі знають. У неї алергія була на креветки, які нам подавали в літаку, коли ми летіли на відпочинок в Емірати. Разом відпочивали в Дубаї, — розповідає 30-річна Лідія Петрова, дружина заступника голови Національної телекомпанії Валіда Арфуша.

Олена у "Фейсбуці" виклала знімки з Франції, Арабських Еміратів та Іспанії. У цих країнах відпочивав і Савік Шустер.

— Після того, як сестру із Савіком показали разом на всю країну, мені вже нема чого додати, — говорить телефоном Оленина сестра 29-річна Дар'я Орєхова. — Ні ми, ні вони не хотіли афішувати цих стосунків. Олену із Савіком познайомили друзі на вечірці. Вони звичайна пара.

Запитую, чи знайомила Олена батьків із новим кавалером.

— Я його бачила лише раз. Савік дуже простий у спілкуванні. Батьки також раз із ним зустрілися.  Олена не водить Савіка до нас додому на сімейні обіди чи вечері. Він дуже зайнята людина.

Орєхова із сестрою та матір'ю цікавиться прикладним мистецтвом. Сім років тому почали роботи ляльки-мотанки.

— Ми робимо ляльки для звичайних людей. Вони коштують від 150 гривень. А в пресі написали, що збуваємо їх по 1000 доларів. Таку дорогу ми продали лише торік у жовтні. Вона була близько 2 метрів заввишки і виготовлена із сіна. Тато ляльками не займається. В нього інший бізнес, але я не хочу про це говорити.

Савік жив у цивільному шлюбі з генпродюсером "Савік Шустер Студії" — Ольгою Невською. Коли пара розійшлася, Ольга звільнилася з роботи. Від першого шлюбу з італійкою ведучий має сина 24-річного Стефано і доньку Сару, 22 роки. Син навчається у Штатах. Донька з матір'ю живе у Флоренції.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина Савіка Шустера молодша від нього на 31 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути