пʼятниця, 02 листопада 2007 14:54

Девід Копперфільд купив Клаудію Шиффер

Автор: фото: Fabienne Nadarajah
  Девід Копперфільд із австрійською плавчихою Фебіан Надар’ях
Девід Копперфільд із австрійською плавчихою Фебіан Надар’ях

Наприкінці жовтня жінка з американського міста Сіетл заявила поліції, що у вересні ілюзіоніст Девід Копперфільд, 51 рік, зґвалтував її на Багамських островах, де вона відпочивала. Оскільки інцидент стався за кордоном, жінка не заявляла про це, доки не повернулася до Америки.

Копперфільдові заборонили упродовж місяця виїжджати з США. Він скасував гастролі в Індонезії. Також агенти ФБР почали перевіряти діяльність мага. Вони провели обшук сховища в Лас-Вегасі, де він готувався до виступів. ФБР вилучили камери спостереження та близько $2 млн готівкою.

Кажуть, у житті Копперфільда є дві пристрасті — фокуси та жінки. Дехто запевняє, що через виснажливу роботу в нього рання імпотенція. Інші звинувачують мага в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Та якось одна з його секретарок викрала з його архіву дискету. Там Девід записував свої досягнення на особистому фронті. У списку було 300 імен жінок, яких він спокусив чи намагався звабити. Навпроти зваблених виставляв оцінки за 10-бальною шкалою. Репортери перевірили кілька прізвищ зі списку. Зазначені жінки справді кохалися з ілюзіоністом.

Копперфільд став найпопулярнішим магом у світі, але досі неодружений. Десять років тому PR-менеджер Венді Лейстер заявила: "У вас романтичний імідж. Але вам уже 40 років, і ви навіть не даєте нагоди припустити, що у вас може бути жінка".

Венді вирішила, що брюнетові Девіду найкраще пасуватиме білявка.

— Мамо, зараз ти побачиш найбільший фокус, — згодом повідомив по телефону Девід своїй матері Ребецці. — Увімкни телевізор і не дивуйся.

Девід — єдиний син Ребекки та Гаїма Коткіних, які емігрували з Одеси до Америки. Ребекка працювала страховим агентом, а Гаїм тримав у Нью-Джерсі власний магазин одягу. Жінка побачила на екрані сина з моделлю Кліудією Шиффер. Білявка показувала діамант на своєму пальці:

Жінка заявила поліції, що маг зґвалтував її на Багамських островах

— Девід подарував каблучку на наші заручини. Заплатив за неї 4 мільйони доларів. Мій чоловік має бути щедрим.

Мати Девіда їздить з ним у кожне турне. Зупиняється в сусідньому номері й щовечора цікавиться, як у Додіка справи з травленням та чи в доброму він гуморі.

— Додіку, хлопчику мій, — прошепотіла мати в слухавку. — Що все це означає?

— Нікому не вір. Твій Доді завжди залишиться твоїм маленьким синочком, — відповів ілюзіоніст.

Копперфільд підписав із Клаудією Шиффер контракт. Він мав виплачувати моделі $250 тис. на рік за виконання ролі нареченої. Клаудії заборонялося з"являтися на людях із іншими чоловіками. Девід купував їй подарунки, які треба було афішувати в пресі. Однак 1997-го журнал "Парі матч" опублікував копію контракту між фокусником та моделлю. Клаудія була шокована.

— Ти зіпсував мені ім"я! — дорікала вона Копперфільдові. — Я бачити не хочу ані тебе, ані твоїх агентів.

Після викриття маг не виходив зі свого будинку тиждень. Він зателефонував матері, щоб вона приїхала пожити з ним місяць-другий.

Лише за два роки маг з"явився на людях із іншою жінкою. Новою пасією стала бельгійська модель Амбре Фріск, із якою він зустрічався півроку.

День Копперфільда розписаний по хвилинах. Зранку він п"є міцну каву в бібліотеці. Потім зустрічається зі стилістом — раз на два тижні Девід зафарбовує сивину. По обіді замикається у своєму Музеї магії. Там ілюзіоніст тримає інструменти відомих фокусників і відеотеку з найгучнішими номерами. Увечері залишається сам, набирає знайомий номер і усміхається, коли чує: "Додіку, синку". До найменших дрібниць фокусник розповідає матері, як минув день.

1956, 16 вересня — Девід Копперфільд (Девід Сет Коткін) народився в містечку Метачен у США в сім"ї одеських емігрантів
1971 — вступив до американського Товариства магів
1972 — викладає магію в Нью-Йоркському університеті
1980–1990 — гастролює світом із шоу "Зникнення статуї Свободи", "Проходження через Велику китайську стіну", "Таємниця "Східного експресу"
1994 — підписав псевдошлюбний контракт із моделлю Клаудією Шиффер
1999 — розірвали угоду
Належить до десятки найвидатніших євреїв США та сотні найгарніших людей планети. Заробляє $57 млн щороку

Зараз ви читаєте новину «Девід Копперфільд купив Клаудію Шиффер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути