вівторок, 12 вересня 2017 05:35

Десять днів не дожив до дня народження

Автор: www.real-vin.com
  Журналіст Володимир Карагяур був за кермом автівки під час ДТП. Разом із ним загинули четверо політологів
Журналіст Володимир Карагяур був за кермом автівки під час ДТП. Разом із ним загинули четверо політологів

— У своєму останньому пості Володя написав: "Головне дожити до осені". Треба було просити більше, — каже киянка 31-річна Олена Павлова про журналіста Володимира Карагяура, 33 роки. 8 вересня з ним прощалися у столичному Українському домі.

6 вересня Володимир Карагяур разом із політологами 40-річним Олександром Маслаком, Олексієм Курінним, 31 рік, 34-річним Сергієм Поповим та Олександром Ніконоровим, 28 років, поверталися з міжнародної конференції "Стратегія співпраці країн Міжмор'я в умовах гібридної війни". Біля села Масевичі Рокитнянського району на Рівненщині потрапили у ДПТ. Автомобіль виїхав на зустрічну смугу. У нього врізався лісовоз. Усі загинули.

— Ми з друзями були на місці трагедії, — говорить колега 39-річна Богдана Бабич. — Лісовози та фури зробили на дорозі невеликі колії, що під час дощу не видно. Коли колесо потрапляє в них, авто відчутно підкидає. Так сталося і цього разу. Тільки на зустрічній смузі виявився лісовоз.

Володимир Карагяур народився в Чернівцях. Брав участь у Революції гідності. Був ведучим передачі "Єдина країна".

— Вова загинув за 10 днів до свого ­34-го дня народження, — каже Богдана. — Він любив пригоди, вино, дівчат, швидкість, сир фету та болгарські страви.

Олексія Курінного й Олександра Маслака поховали в Києві, Сергія Попова — у Дружківці на Донеччині, Олександра Ніконорова — в селі Бондарівка Луганської області.

— Батьки Сашка живуть в окупованому Торезі, — розповідає товариш Сергій Пархоменко. — Але ми не дозволили його там поховати. Могилу можуть осквернити. Сашко в Луганську вів активну суспільно-політичну діяльність. Сепаратисти навіть пропонували винагороду за його голову. Батьки зможуть перепоховати сина, коли Торез звільнять.

Зараз ви читаєте новину «Десять днів не дожив до дня народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути