четвер, 13 серпня 2009 08:27

Деніел Едвардс виліпив голу Анджеліну Джолі з дітьми

Голу акторку 34-річну Анджеліну Джолі, яка годує груддю своїх немовлят-близнюків Нокса та Вів"єн, вилив із бронзи американський скульптор 43-річний Деніел Едвардс. Його надихнули чорно-білі знімки актриси під час годування дітей. Фото зробив чоловік Джолі, актор Бред Пітт.

— Жінки зазвичай наслідують голлівудських зірок. Так ми зможемо подолати дурну моду на штучне годування немовлят, — пояснює Едвардс.

Бронзову Джолі виставлять у галереї сучасного мистецтва Мейнсайт в Оклахомі 11 вересня. Приурочать до Міжнародного тижня грудного годування.

Деніела Едвардса називають найепатованішим скульптором у світі. Він став популярним завдяки бронзовій фігурі співачки Брітні Спірс. Зобразив її в момент пологів: оголена Брітні, стоячи навколішки на шкурі ведмедя, народжує сина Шона Престона. Насправді їй робили кесарів розтин. Едвардс каже, що своєю роботою протестує проти абортів.

У музеї сексу в Нью-Йорку художник виставив погруддя держсекретаря США Хілларі Клінтон. Чітко виліпив її груди та зморшки біля очей. Кажуть, за них Хілларі образилася більше, ніж за оголений бюст.

— Я хотів передати жіночність Хілларі. Вона завжди одягається в закритий одяг, а це неправильно, — пояснює Деніел.

Для пам"ятника англійським солдатам Едвардс використав образ британського принца Гаррі. Зобразив його мертвим, у військовій формі. У ногах Гаррі сидить гриф, а над головою лежить Біблія.

— У душі Гаррі помер, коли дізнався, що не може поїхати служити до Іраку, — каже Деніел. Окремо вилив із бронзи ще й вуха принца. Виставив їх поряд із скульптурою. Так відреагував на погрози іракських бойовиків відрізати Гаррі вуха й надіслати їх бабусі — королеві Елизаветі II.

Телеведучу Опру Вінфрі скульптор зобразив в образі позолоченої мумії, що лежить у саркофазі. Пояснив, що Опра стала "живим божеством Америки". Навмисне зробив її фігуру товстішою: натякнув, що Вінфрі постійно худне.


Зараз ви читаєте новину «Деніел Едвардс виліпив голу Анджеліну Джолі з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути