Ексклюзиви
пʼятниця, 07 серпня 2009 09:15

День одруження Андрій Ющенко і Єлизавета Єфросиніна обрали невдало

30 липня в Печерському РАЦСі столиці на вул. Цитадельній, 7/10 син президента Андрій Ющенко, 23 роки, одружився із на рік старшою Єлизаветою Єфросиніною.

— О пів на шосту вечора я вийшла прогуляти Лоліту, — киянка 56-річна Марія щодня вигулює неподалік свого кокер-спанієля. Мешкає в будинку на перехресті вул. Лейпцизької та Цитадельної. — Ми любимо йти біля ЗАГСу, я роздивляюся лімузини та сукні наречених. Установа завжди працює до шостої вечора, а в четвер на дверях висіла бумажка: "Работает до 17.00". Ззаду до мене підійшло двоє чоловіків у чорних костюмах — один із навушником. Попросили звернути в іншу сторону. Кажу їм: "Хто ви такі, щоб мені наказувати? Я тут живу". А вони мені: "Мать, пойди в другую сторону!" Я подумала: може, замах на когось готують? Подзвонила в міліцію. Вони обіцяли розібратися, але так і не приїхали. Увечері з новин почула, що в нашому ЗАГСі Ющенко сина женив.

24-річна Діана Романчук на перехресті вул. Кутузова і Цитадельної продає картки поповнення для мобілок.

— Зранку тут почали спилювати сухі гілки дерев. А після обіду кілька чоловіків підходили до автомобілів, припаркованих під ЗАГСом. Якщо водія в машині не було, стукали по капоту. Спрацьовувала сигналізація, водії вибігали. Трохи сварилися, але машини забирали. Після п"ятої почали з"їжджатися дорогі автомобілі. Я заглядала, щоб побачити, хто з них буде виходити. Але мене 2-метровий амбал попросив перейти на інший бік дороги.

Начальниця РАЦСу Рада Дашутіна про весілля Ющенка-молодшого говорити не хоче. Каже, з таким проханням телефонували з Секретаріату президента. Та все ж розповідає:

— Усе було як у людей. У четвер ми зазвичай не розписуємо, але тоді зробили виняток.

На столі Ради Володимирівни лежить прейскурант. У ньому зазначено, що повний обряд укладання шлюбу коштує 102 грн.

— Скорочений можна зробити за 68. Це без короваю, рушників і музики — прийшли, розписалися й забрали свідоцтво про шлюб, — пояснює Дашутіна.

Єлизавету й Андрія розписувала Оксана Волощук.

— Ліза була дуже красивою, — згадує. — Її очі світилися щастям. Як завжди, звучав марш Мендельсона. А потім я попросила Андрія поцілувати наречену. Коли вони цілувалися, було помітно: в них теплі й ніжні стосунки.

Наречена прибула на церемонію в білому коктейльному платті від "Валентіно", без фати. Була взута в білі туфлі на рожевій танкетці та високих рожевих підборах. Волосся мала пряме. Андрій одягнув чорний костюм, під піджак — білу сорочку без краватки.

Кажуть, президент запізнився на церемонію на півгодини.

— Віктор Андрійович тримав коровай, а Ліза з Андрієм, як годиться, тричі поклонилися батькам і поцілували хліб, просячи благословення, — продовжує Оксана Волощук. — Ліза взяла чоловікове прізвище. Коли розстелили рушник, я сказала молодятам: для щасливої і міцної сім"ї на нього треба стати одночасно. Ніхто не прагнув першим поставити ногу. Ступили разом. Мами заплакали.

Теща Андрія, 51-річна Людмила Павлівна, за освітою економіст. Нареченим вона подарувала туристичну путівку на Сейшельські острови за $9 тис. На весіллі стояла біля рідної матері молодого Світлани Колесник, 50 років. Вона педагог за освітою. Живе у с. Іванковичі під Києвом. Нинішня дружина президента 47-річна Катерина Ющенко привела до РАЦСу сина Тараса, доньок Христину і Софію. Приїхала також Віталіна, старша сестра Андрія, із сім"єю. Старша сестра Лізи, телеведуча Марія Єфросиніна, була з чоловіком-бізнесменом Тимуром Хромаєвим і донькою 4-річною Наною.

— Лиза не беременная. Кто-то запустил этот слух, и все его подхватили, — обурюється по телефону 30-річна Марія. — В очередной раз опровергаю эту информацию. Хотя и она, и Андрей очень хотят ребенка.

Подейкують, Андрій запропонував Єлизаветі одружитися в аеропорту. У березні вони літали в одну з європейських столиць, де  Ющенкові-молодшому мали оперувати ногу. У "Борисполі" Андрій став на коліно й попросив руки дівчини. На палець замість обручки надів кільце від пляшки з ліками.

— Я тоді відпочивала в Австрії. Сестричка подзвонила, і ми плакали від щастя, — згадує Марія Єфросиніна. — Іще навесні почали планувати, як усе відсвяткуємо. Багато хто нав"язував нам дорогі ресторани. Але Ліза й Андрій не люблять галасу.

Молодята знайомі сім років. Обоє навчалися в 25-й столичній школі, а потім — в Національному університеті ім. Шевченка: Андрій — на економічному факультеті, Єлизавета — на психологічному. Її сім"я переїхала до Києва з Керчі після того, як 2000-го помер батько, інженер-будівельник Олександр Єфросинін. Роман Андрія і Єлизавети почався два роки тому. Зараз вона працює психологом в одному з дитячих садків, а Андрій цього року отримав диплом.

Зорі віщують Андрієві та Єлизаветі двох або трьох дітей

День одруження, 30 липня, Андрій Ющенко та Єлизавета Єфросиніна обрали невдало. Справи, започатковані того дня, здебільшого не матимуть успішного продовження. Щоби шлюб був якнайтривалішим, подружжя має докладати значних зусиль. Насамперед це стосується гарячкуватого Андрія. Єлизавета більше готова до стресових ситуацій, дуже стримана в емоціях. Цей шлюб значною мірою триматиметься на ній. Тому чоловікові слід дослухатися до настрою дружини, довіряти її інтуїції. Крім іншого, Єлизавета завзято будуватиме кар"єру.

Їй легко буде спілкуватися зі свекром, бо вона добре бачить напрямки дискусії, відчуває, коли й що треба сказати. Невістка Віктора Ющенка зможе розділити його захоплення старожитностями та колекціонуванням. Андрієві ж не одразу вдасться порозумітися з тещею. Вона — така ж уперта, як і зять.

Фінансового злету молодому подружжю слід очікувати наступного року. Вони самі забезпечуватимуть себе матеріально й багато їздитимуть світом.

Зорі віщують їм двох-трьох дітей. Але молодятам слід ретельно стежити за здоров"ям. В Єлизавети можливі професійні хвороби горла, приміром, ларингіт. Андрієві варто берегти хребет, особливо під час екстремального відпочинку.

Олена МАКСИМОВА, астролог

Зараз ви читаєте новину «День одруження Андрій Ющенко і Єлизавета Єфросиніна обрали невдало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути