четвер, 06 серпня 2009 17:33

Андрій Ющенко з Лізою Єфросиніною вирушили на Сейшели

Андрій Ющенко з Лізою Єфросиніною вирушили на Сейшели

Буквально днями новоспечене подружжя - син Президента України Андрій Ющенко і сестра знаменитої телеведучої Маші Єфросиніної відправились на Сейшельські острови.

Нагадаємо, 30 липня найбільш обговорювана пара країни скріпила стосунки узами шлюбу в Печерському рагсі Києва. Молодята декілька днів провели в Києві, приймаючи привітання від близьких друзів і родичів, а потім відправилися в один з найрозкішніших готелів Сейшел.

Як стало відомо, путівки, примірної вартістю $10 тисяч, подарувала теща Андрія Ющенка і мама Лізи - Людмила Павлівна. Наречені їдуть в так звані "Honeymoon"-вояжі. Назва готелю тримається в суворому секреті, проте представники однією зі столичних турфірм розповідають, що швидше всього пара усамітнилася в deluxe-готелі, який являє із себе п"ятизірковий острів.

На території всього 12 вілл по 450 кв.м. В кожній є басейн, джакузі, електромобіль, СПА-центр. Готель входить в десятку найдорожчих готелів світу. Ніч без перельоту - від $2443 з людини.

Зі слів, сестри Єлизавети Маши Єфросиніної молодята відрізняються тим, що не люблять галасу, тому, коли побачили хворий інтерес ЗМІ до їхнього шлюбу, вирішили все зробити тихо і спокійно. Напівзакрита церемонія не афішувалася, а про поїздку і зовсім не говорили.

- Я дуже поважаю Лізу за таке рішення, - говорить Маша Єфросиніна.

Також відомо, що молода пара вже замислюється про дітей, яких планують народити через рік-другий. Особливо на поповнення в сім"ї чекає рідна сестра Єлизавети. Маша щодня молиться в надії, що це трапиться дуже скоро.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Андрій Ющенко з Лізою Єфросиніною вирушили на Сейшели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути