Ексклюзиви
пʼятниця, 02 липня 2010 05:07

Даша Астаф"єва подарувала подрузі еротичну фотосесію

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Співачки Юлія Кавтарадзе й Даша Астаф’єва (лежить) знялися в образах жінок-кентаврів і міфічних птахів. Даша подарувала цю фотосесію Юлії на її 25-річчя
Співачки Юлія Кавтарадзе й Даша Астаф’єва (лежить) знялися в образах жінок-кентаврів і міфічних птахів. Даша подарувала цю фотосесію Юлії на її 25-річчя

Учасниця дуету "НікітА" Даша Астаф"єва подарувала своїй напарниці Юлії Кавтарадзе на 25-річчя фотосесію у стилі ню.

— Думала, що подарувати подрузі, і згадала, що вона хотіла фотосесію з кіньми, — розповідає 24-річна Даша.Зранку підняла сонну Юлю і повела у фотостудію ніби-то для важливої зустрічі. Нас там уже чекали гримери, візажисти і фотограф Кассандра.

На світлинах Даша та Юлія постають в образах жінок-кентаврів, міфічних птахів. За допомогою фотошопу окремі частини тіла зробили прозорими, зсередини на деяких знімках виглядають дроти.

У день народження Юлії відбулася вечірка, на якій Даша показала гостям фотографії. Чоловіки захотіли купити їх, тому учасниці гурту влаштували аукціон. Найвідвертіший знімок, де Кавтарадзе в образі птахи ставить ногу на оголені груди Даші, купив друг Юлії — футболіст 25-річний Артем Мілевський за 2 тис. євро.

Астаф"єва розповідає, що почала фотографуватися без одягу з 16 років. Каже, не платила фотографам, як і вони їй. 2006-го знялася для журналу "Плейбой".

— Мріяла про це з дитинства. Коли мені було 9 років, я знайшла на горищі "Плейбой". Була шокована, яким гарним може бути тіло жінки. Відтоді мріяла про зйомки для цього журналу.

Пластичні хірурги стверджують, що фігура та обличчя Даші не натуральні.

— У неї типова слов"янська зовнішність, — говорить американський хірург Шерілл Остон. — Але з повік прибрали зайву шкіру. Над носом також працювали хірурги. Пухкі щоки мають наповнювач. А відсутність зморшок говорить про використання ботокса.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф"єва подарувала подрузі еротичну фотосесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути