вівторок, 21 березня 2017 06:35

Даша Астаф'єва одягла обручку

Автор: ФОТО З САЙТА www.tabloid.pravda.com.ua
  Співачка Даша Астаф’єва відпочиває з ре­жисером Артемом Кімом у Чорногорії. Познайомилися на дні народження спільної подруги
Співачка Даша Астаф’єва відпочиває з ре­жисером Артемом Кімом у Чорногорії. Познайомилися на дні народження спільної подруги

"Сейчас я рядом с человеком, которым горжусь и которого впервые в жизни не хочется ни от кого скрывать", — написала в соцмережі під фото з коханим співачка з гурту "Нікіта" Даша Астаф'єва, 31 рік. Нещодавно з режисером 37-річним Артемом Кімом відпочивала в Чорногорії.

Під час подорожі на безіменному пальці Астаф'євої з'явилася обручка. Про її роман із Кімом стало відомо минулого літа. Він має економічну та медичну освіти. Працює режисером на телебаченні. Його батько 60-річний Віссаріон Кім виконував обов'язки президента компанії "Енергоатом".

— З Артемом познайомилася на дні народження у спільної знайомої, — каже Даша. — Одразу закохалася в нього.

Астаф'євій приписували романи з київським ресторатором Миколою Тищенком, польським футболістом Радеком Майданом, російськими акторами Кирилом Кяро й Ігорем Вєрником. Усі чутки вона спростовувала. До зустрічі з Артемом два роки зустрічалася зі столичним бізнесменом 27-річним Іваном Таршиним.

— Із віком важче відкриватися почуттям, — розповідала раніше Даша. — Я готова до нового кохання. Тільки от заміж ніколи не піду. Не хочу бути нареченою і ставити штамп у паспорті. Просто мрію зустріти чоловіка, з яким би прожила щасливо й народила дитину.

Астаф'єва походить із міста Покров (раніше Орджонікідзе. — ГПУ) на Дніпропет­ровщині. У 16 років почала працювати моделлю. 2006-го знялася оголеною для журналу "Плейбой". За два роки до себе на віллу її запросив видавець журналу, американець Х'ю Хефнер. Після того гостювала у нього в ­Лос-Анджелесі 10 разів.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва одягла обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути