Ексклюзиви
четвер, 07 липня 2011 09:28

Чоловік заборонив Камалії фарбувати волосся
8

Співачка Камалія одягла чорну перуку на зйомки кліпу ”Розовый закат” у столичній кіностудії Довженка
Фото: фото: Наталія Чубенко

Співачка 33-річна Камалія (справжнє ім'я Наталія Шмаренкова. — "ГПУ") зняла кліп на пісню "Розовый закат". У павільйоні на кіностудії Довженка для зйомок побудували 15-метровий басейн.

— У новому образі відчуваю себе роковою жінкою, — Камалія виходить із гримерки у чорній перуці. — Захотіла пофарбуватися у брюнетку. Сказала чоловікові. Він розізлився. Обіцяє, що в такому вигляді не пустить мене додому. Сукню мені шив Сергій Єрмаков. Його плаття приносять успіх. Сергій шив вбрання для конкурсу "Місіс світу", в якому брала участь 2009 року. Тоді я перемогла.

На ногах у співачки туфлі на високих підборах та платформі.

— Хотіла, аби взуття було високе і схоже на пуанти. Знайомі сказали, що такі туфлі можна купити лише в одному магазині у Франції. Але застерегли, може не підійти розмір. Доки мені робили педикюр, шукала взуття в інтернеті. Ввечері зустрілася з майстром. Він розповів, що у нього замовляє половина української естради. Спочатку не хотів братися за справу, бо до зйомок лишалося п'ять днів. Але я його таки вмовила. За цей час він пошив мені дві пари — чорні та білі. У кліпі я буду в двох образах — білого ангела та чорного демона.

Чоловік Камалії бізнесмен 55-річний Мохамед Захур сидить за столиком біля стіни. Спостерігає за дружиною.

— Після початку зйомок у нас почалася сімейна війна, — каже. — Жінка подобається мені білявкою. Кліп вийде дорогий. Дороге все — декорації, костюми, техніка, режисери, оператори і хореографи. Режисером став англієць Енді Соуп. Він знімав наш попередній кліп в Лос-Анджелесі. Відео буде двомовне — російською та англійською. Прем'єру покажемо наприкінці липня в Юрмалі на пісенному конкурсі "Нова хвиля".

Камалія підходить до басейну. У цей час на металевій конструкції танцюють 20 дівчат у чорній білизні, піднімають ноги до голови.

— Вода — холодна. Треба нагріти, щоб дівчатам у ноги не було холодно, — говорить продюсер Ольга Герасим'юк. — Але тут 18 тисяч літрів води. Вона не скоро стане теплою.

У серпні кліп з'явиться на телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік заборонив Камалії фарбувати волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути