четвер, 17 березня 2011 10:06

Чоловік витатуював на тілі 82 портрети Джулії Робертс

Автор: фото з сайта www.thesun.co
  Міленко Парсерісас Букович на татуювання витратив 81 тисячу доларів. На його грудях, руках та спині зображена американська акторка Джулія Робертс
Міленко Парсерісас Букович на татуювання витратив 81 тисячу доларів. На його грудях, руках та спині зображена американська акторка Джулія Робертс

Мексиканець Міленко Парсерісас Букович, 56 років, витатуював на своєму тілі 82 портрети американської акторки Джулії Робертс.

— 10 років тому подивився фільм "Ерін Брокович". Був просто вражений. Робертс у ньому неперевершена. Тепер вона моя улюблена актриса, — розповідає фанат.

Міленко заробляє на життя продажем газет у мексиканській столиці Мехіко. Із 2001-го з кожної зарплати відкладає гроші, щоб здійснити свою мрію — вкрити все тіло татуюваннями у вигляді портретів Джулії Робертс.

— Я захотів, щоб обличчя улюбленої зірки було зі мною завжди. Найкраще для цього підходить тату, бо не витирається і не зникає зі шкіри.

Акторка зображена на спині, грудях і руках чоловіка в різних образах з кінострічки "Ерін Брокович": серйозною і веселою, у капелюшках і без головних уборів, із розпущеним волоссям. На декотрих портретах зірка в сонцезахисних окулярах. Деякі з наколок кольорові.

— Коли-небудь, сподіваюся, зароблю достатньо грошей, щоб розписати портретами моєї улюбленої актриси все тіло з голови до пальців на ногах, — говорить Букович.

На 82 тату витратив більш ніж 1 млн мексиканських песо — $81 тис., це майже 640 тис. грн.

Драма "Ерін Брокович", що вийшла 2000-го, здобула п'ять нагород "Оскар". У ній імпульсивна розлучена мати трьох дітей шукає роботу. Урешті жінка без освіти влаштовується помічником адвоката. Джулія Робертс, що виконала головну роль, заробила $20 млн і отримала "Оскар" як найкраща акторка.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік витатуював на тілі 82 портрети Джулії Робертс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути