пʼятниця, 17 червня 2011 05:00

Чоловік після привороту проживе п'ять–сім років

Автор: МАЛЮНОК: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Не знаю, що робиться з моїм сином. Його у себе влюбила наша сусідка, — пише 41-річна Олена Володимирівна зі Львова. — Андрієві 20 років. Не п'є, не гуляє, півроку тому почав зустрічатися зі Свєтою. Вона дівчина гарна, але хитра, як і її мати. Син спочатку ставився до неї байдуже, а останні два місяці став сам не свій. Не хоче нічого вдома їсти. Постійно ходить за Свєтою, наче тримається за її спідницю. Думаю, вона його чимось підпоїла. Чотири дні тому Свєта поїхала в Америку на навчання. Андрій не може спокійно спати, постійно ходить навколо її подвір'я, температура тримається під 40. Мені сказав: "Мамо, мене, мабуть, приворожили. Я жити без неї не можу. Що мені тепер робити?".

Листа читає столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 44 роки. Розглядає фотографію темно-русого хлопця. Сканує її рукою.

— Дівчата часто роблять привороти. Можуть хлопця приворожити за допомогою ляльки вуду або начаклувати на чоловічому волоссі чи нігтях. Вашого сина підпоїли кров'ю з критичних. Світлана підлила йому чари у червоне вино. Зняти такий приворот дуже важко. Але рятувати хлопця треба негайно. Дівчата не розуміють, що роблять. Чоловік після привороту проживе п'ять–сім років. Щасливого шлюбу на привороженій любові не побудуєш. Дівчина після того хворітиме по-жіночому, може стати безплідною. Хлопця відвезіть до бабки. А після зняття привороту зводіть до церкви.

"З чоловіком сім'ю створили 30 років тому, — ділиться у листі Ірина Петрівна з Херсона. — Народили сина і доньку. Все було добре, доки син не женився. Він у нас путящий. Має хорошу роботу, не п'є і не курить. Невістка після родів переїхала на місяць у село до матері, а залишилася там на рік. За цей час вони віддалилися. Хоча син провідував її двічі на місяць. Вона почала його пиляти, що приїздив рідко і мало грошей давав. У нього зарплата всього 1500 гривень. Невістка подала на розлучення. Син у розпачі, бо дуже любить і дружину, і маленького сина".

Біоенергетик розглядає весільну світлину подружжя.

— Ця сім'я житиме далі разом. За три-чотири роки народять ще одну дитину. Помирити їх маєте ви та сім'я дружини. Жити у матері їй не потрібно. Нехай вертається до чоловіка. Звідти й пішли усі проблеми. Молода сім'я має мешкати разом. Тільки тоді буде мир і спокій.

"Я з жінками зустрічався і в цивільному шлюбі двічі жив, але досі не одружений, — розповідає 49-річний Олексій із Сум. — Чи у мене судьба така бути одиноким? У себе на городі знайшов яйце. Може, то на хвороби і самотність мені хтось поробив. Я подвір'я і хату свої освятив. Недавно познайомився з жінкою, набагато молодшою за мене. Вона з іншої країни. Чи стоїть мені переїжджати до неї жити?".

— Переїжджати в іншу країну ви можете. Дорога вам лежить гарна. Там легко знайдете роботу. З жінкою житимете довго, якщо не ходитимете наліво. Не можете створити сім'ю не через яйця, які знайшли на городі. Вина ваша в тому, що влаштовуєте стосунки з кількома жінками одразу.

"Останнім часом мені не везе у бізнесі, — розповідає киянин Олег, 31 рік. — Помітив, що прибутки знизилися майже на чверть, коли однокласник Тьомка віддав долг. Я йому позичив 2006-го 10 тисяч доларів на квартиру. Просив, щоб не вертав частями, а одразу все віддав. Після того мені в грошах як обрізало".

Мирослав Іванович тримає між долонями листа.

— Товариш повернув вам гроші у понеділок. Грошей у понеділок ні позичати, ні повертати не можна. Вони успіху не принесуть. Аби повернути до себе фортуну, у понеділок вийдіть на перехрестя дороги і висипте сім дрібних монет. Гроші, які повернув товариш, обміняйте на інші банкноти. До загального бюджету їх не кладіть.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік після привороту проживе п'ять–сім років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути