середа, 05 грудня 2007 18:19

Чоловік пішов від Різ Візерспун, бо вона більше заробляє

Автор: фото: REUTERS/Mario Anzuoni
  Голлівудські актори Різ Візерспун і Райан Філіп місяць тому розлучилися. Діти — 3-річний Дікон і 8-річна Ава — залишилися з матір’ю
Голлівудські актори Різ Візерспун і Райан Філіп місяць тому розлучилися. Діти — 3-річний Дікон і 8-річна Ава — залишилися з матір’ю

31-річна акторка Різ Візерспун у Голлівуді заробляє найбільше. За роль їй платять у середньому $20 млн. Акторки Анджеліна Джолі та Камерон Діаз отримують по $15 млн. На $2 млн менше платять Ніколь Кідман. По $10 млн за роль мають Рене Зеллвеґер та Джулія Робертс. Такий рейтинг оприлюднив американський журнал "Голлівуд репортер".

Візерспун знімається в кіно з 14 років. Але цьогоріч вона грала лише в одному фільмі. Актриса вирішила зайнятися особистим життям. Нещодавно вона розлучилася з 33-річним актором Райаном Філіпом. Вони прожили разом сім років. Кажуть, чоловіка пригнічувало, що дружина заробляє більше. Пара знялася разом у фільмі "Жорстокі ігри". Після цього кар"єра Різ стрімко пішла вгору. За стрічку "Блондинка в законі" їй заплатили $1 млн. За другу частину картини акторці запропонували $15 млн. А Філіпові не надходило пропозицій від режисерів.

— Ти в нашій сім"ї головна, бо заробляєш більше, — сказав дружині Філіп на церемонії вручення "Оскара" 2002-го.

— Райан пожартував, — запевняє Візерспун. — Гроші в нашій сім"ї не відіграють великої ролі.

2006-го за фільм "Переступити межу" вона отримала ще одного "Оскара" та премію "Золотий глобус". На святкову вечірку Філіпа не пустила охорона. У нього вимагали запрошення.

— Моя перепустка — дружина, — кричав актор біля ресторану. Різ вийшла і забрала його. Невдовзі вони із Райаном розійшлися. Місяць тому Візерспун видали офіційне повідомлення про розлучення. Із нею залишилися діти — 3-річний син Дікон та 8-річна донька Ава.

Актриса почала зустрічатися з молодшим на п"ять років актором Джейком Джилленхаалом. Заради Візерспун він покинув акторку Кірстен Данст. Джейк запропонував Різ одружитися. Та вона відмовила.

— Мені ще рано думати про другий шлюб, — пояснює акторка. 

Зараз ви читаєте новину «Чоловік пішов від Різ Візерспун, бо вона більше заробляє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути