Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2010 04:49

Чоловік Олени Вінницької не помітив, що вона схудла
5

”Міс Київ-2007” Оксана Островська на вечірці в одному з столичних клубів. Психоаналітики кажуть, що такий вигляд можуть мати люди, хворі на анорексію
Фото: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
Сніжану Онопко вважають однією з найтендітніших моделей України. Її вага не перевищує 45 кілограмів
Співак Борис Апрєль у травні вибув з конкурсу ”Фабрика зірок. Суперфінал” і захворів на нервову анорексію
Співачка Альона Вінницька після напружених гастролей схудла на чотири кілограми. Тепер намагається набрати свою звичну вагу — 50 кілограмів
Модель Міша Бартон на вечірці журналу ”Ярмарка марнославства” у Голлівуді. Торік батьки змусили її лягти у клініку лікувати анорексію

Співачка 36-річна Олена Вінницька після літа схудла. Тепер приховує свої  ноги, бо здаються їй непропорційно тонкими, порівняно з тулубом.

— Улітку був щільний гастрольний графік, постійні переїзди. Через спеку зовсім не хотілося їсти. У духоті, відпрацювавши концерт, відчувала, що втратила кілька кілограмів. Чоловік змін у мені не помітив. А друзі почали казати, щоб терміново поправлялася, — розказує вона. — Я почала налягати на білий хліб і тістечка. У дитинстві мама пекла пиріжки, варила борщі та макарони. Я все це обожнюю. Навіть їм смажену картоплю зі шкварками.

Одна з найхудіших моделей — 24-річна Сніжана Онопко. Маючи зріст 175 см, вона важить 45 кг.

— Я спеціально не сиджу на дієтах, це спадкове. Моя мама теж дуже-дуже худа, — каже.

"Міс Київ-2007" 25-річна Оксана Островська на одну з вечірок прийшла в майці на бретельках. Кістки проступають крізь шкіру, щоки та очі  запали.

— Вона виглядає як анорексичка, — розглядає фото столичний психоаналітик 30-річна Аліса Анісімова. — Це хвороба, при якій люди одержимі бажанням схуднути. Я працювала з 14-річною дівчиною. Вона протягом трьох із половиною місяців сиділа тільки на хлібі та воді. Потрібно було три сеанси, аби переконати її повернутися до нормального харчування. Два роки пішли на те, щоб набрати вагу, яку втратила за три місяці.

23-річна Євгенія, студентка університету ім. Шевченка, занедужала в 11-му класі. Закохалася в  однокласника, який не хотів із нею зустрічатися:

— Він казав, що в мене велика попа. Я тільки пила воду і з"їдала маленьку пачку чіпсів. Через два місяці все тіло вкрилося прищами. Коли мама відвела мене до лікаря, я важила 40 кілограмів. У лікарні перший тиждень мені лише змащували губи лимонним соком, бо їсти не могла. Від з"їденого мене рвало.

У лікарні Євгенія лежала півроку. Коли вийшла, почала зустрічатися з іншим хлопцем.

— Про ту пригоду йому не розказую. Лишилася тільки неприязнь до високих підборів-шпильок. Вони нагадують мені худих моделей. Тому ношу взуття без каблуків.

На медичних сайтах є форуми хлопців, які хочуть допомогти худим подружкам.

— Я боюся за свою дівчину, — пише на такому сайті Андрій. — Вона майже нічого не їсть останні півроку. Вважає, що через шматочок огірка поправиться на пару кілограмів.

— Моя дівчина стала схожа на скелет, — розказує Олександр. — При зрості 165 сантиметрів важить 42 кілограми. Її постійно нудить. Підозрюю, що вона штучно викликає блювоту.

Московський психотерапевт Сергій Яковлєв каже, що причиною анорексії є підсвідоме небажання жити. Статистика таких людей в нашій країні відсутня. Українці не вважають це хворобою і не звертаються по допомогу. У Великій Британії нездужає одна із сотні дівчат. Чоловіків не більше 5%. У травні в одній із приватних столичних клінік лікувався співак Борис Апрель, 21 рік. Він відмовлявся від їжі та спілкування.


Зараз ви читаєте новину «Чоловік Олени Вінницької не помітив, що вона схудла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути