вівторок, 04 жовтня 2011 07:00

Чоловік не приїхав на день народження до Ані Лорак

Автор: фото З САЙТА WWW.e-motion.tochka.net
  Турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу забирає дружину співачку Ані Лорак і новонароджену доньку Софію з одного зі столичних пологових будинків 14 червня
Турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу забирає дружину співачку Ані Лорак і новонароджену доньку Софію з одного зі столичних пологових будинків 14 червня

27 вересня співачка Ані Лорак відсвяткувала 33-річчя.

— Лорак день народження провела в Москві, — кажуть знайомі співачки. — Вона туди поїхала на три-чотири дні, бере участь у зйомках якогось шоу. Спочатку відзначати не планувала, але Філіп Кіркоров влаштував для неї вечірку в одному з московських ресторанів.

На святкуванні були Сергій Лазарєв, Валерія та її чоловік Йосип Пригожин. Гості пили вино, пригощалися фруктами, іменинниця задула свічки на торті. Валерія подарувала співачці вінтажну скриньку, Сергій — картину одного з іменитих російських художників, Кіркоров — кілька суконь.

— Хотів, щоб Кароліна була дійсно щасливою в цей день, — говорить Філіп. — Тому намовив наших друзів до останнього не розповідати про те, який сюрприз я для неї приготував.

Кажуть, Ані Лорак чекала, що в Москву приїде її чоловік Мурат, 33 роки. Але він залишився в Києві з донькою 3-місячною Софією.

— Не розумію, чого він не приїхав до Кароліни в Москву. Міг літаком злітати на день, — говорить одна з подруг співачки. Ім'я просить не вказувати. — Це неправда, що він весь час сидить із дитиною. У Софії є дві няні. Тільки Ані Лорак їде кудись на гастролі або зйомки, Мурат із друзями гуляє по київських клубах. Вона не заперечує. Трохи ревнує, бо любить його.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік не приїхав на день народження до Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути