середа, 23 травня 2012 05:00

Чоловік бив Брежнєву

Автор: фото з сайта www.nikitinskiy.ru
  Співачка Віра Брежнєва вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана у листопаді 2006-го. Позаторік народила йому доньку Сару
Співачка Віра Брежнєва вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана у листопаді 2006-го. Позаторік народила йому доньку Сару

30-річна співачка Віра Брежнєва зараз розлучається із чоловіком столичним бізнесменом Михайлом Кіперманом. Кажуть, вона отримає будинок у Кончі-Заспі. Подружжя придбало його у боксерів Володимира та Віталія Кличків.

— У Вєри вже давно з Мішою не ладилося. Він почав гуляти, бо Вєри вдома ніколи не було, — розповідають у близькому оточенні співачки. — Вони часто сварилися. Я чув, що Міша навіть бив її. Але після сварок просив вибачення і дарував Вєрі машину. У неї їх десь із п'ять. Серед них є "хамер" та "мерседес". Навіть замовив їй спеціальне авто з Німеччини, але воно не підійшло до наших доріг. Міша не жадний. За його рахунок Вєра розкрутилася і допомогла своїм батькам.

Віра Брежнєва ці чутки не коментує. До розлучення розповідала, що чоловік не балує її дорогими подарунками, бо вони їй не потрібні:

— Якщо чоловік хоче щось подарувати, зазвичай підказую йому, що хочу. Або він сам каже: "Пішли і виберемо тобі щось по-нормальному, інакше я ризикую витратити гроші без толку". На 29-річчя подарував машину.

У пари є спільна дитина — 2-річна Сара. Торік Михайло вдочерив доньку Брежнєвої — Софію, 10 років. Кажуть, від першого шлюбу він має дві доньки.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік бив Брежнєву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути