пʼятниця, 02 грудня 2011 07:30

Черновецький відсвяткував ювілей із коханкою

Кажуть, що 56-річна Аліна Айвазова, дружина столичного мера Леоніда Черновецького, не була на святкуванні його 60-річчя. День народження мер відзначив у понеділок, 28 листопада, в грузинському місті Батумі.

— До Грузії на свято гості прилетіли чартерним рейсом, який замовив Черновецький. Серед сотні запрошених були шкільні друзі мера, друзі по двору та однокурсники. Пригощали грузинською їжею: хінкалі з телятиною, шашлики з баранини, чахохбілі з домашньої курки та овочами. Грала музика 1980-х, — каже один із гостей. Називатися відмовляється.

Із-поміж своїх політичних соратників Леонід Михайлович не запросив ані Дениса Басса, ні Ірену Кільчицьку. Кажуть, що на свято приїжджав лише Олесь Довгий із дружиною Катериною. Була також коханка мера Олена Савчук, через яку він розлучається з Аліною Айвазовою. Місяць тому суд частково задовольнив її позов, де вона просила півроку на примирення з чоловіком.

"Мій чоловік — смисл мого життя", — написала Айвазова у зверненні.

Адвокати Черновецького стверджують, що жодних кроків до примирення за цей час Аліна не робила. Востаннє в Києві її бачили 4 жовтня на концерті "Ангели поміж нас", який організовував бізнесмен Тимофій Нагорний.

Після цього поїхала на кілька тижнів до Ізраїлю. Має квартири у німецькому Баден-Бадені, американському Лос-Анджелесі, Москві й Монако.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький відсвяткував ювілей із коханкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути