вівторок, 13 вересня 2011 06:00

Черновецька відбила нареченого в подруги

Донька столичного мера 31-річна Христина Черновецька вийшла заміж удруге. Її чоловіком став московський бізнесмен Сергій Янчуков, 35 років.

— Сергій був закоханий у Христину з першого дня знайомства, — кажуть знайомі подружжя. Але вона була заміжня, і у Сергія була дружина. Сім'ї їхні ніби були міцні, але серцю не накажеш. Коли Христина розлучилася, Янчуков зробив їй пропозицію і за один день розірвав шлюб зі своєю дружиною.

У березні Христина Черновецька розлучилася з чоловіком, депутатом Київради В'ячеславом Супруненком, який перебуває у міжнародному розшуку.

Сергій Янчуков був президентом російської нафтової компанії. Тепер володіє мережею супермаркетів. Подружжя живе в Москві. Весілля святкуватимуть у вересні. Прізвище Христина не міняла — така сімейна традиція. Її діти Аліна й Леонід навчаються в приватній школі.

— Хтось розпустив чутки, що Христина нібито на четвертому місяці вагітності. Але моя донька не могла завагітніти до шлюбу, — розповідає Аліна Айвазова, мати Христини.

— Весілля великого ми не робили. Це було б некоректно по відношенню до Лєни.

36-річна Олена Янчукова — екс-дружина Сергія. Родом із Києва. У Москві відкрила елітний клуб йоги. Від шлюбу має сина Івана і доньку Ніну. За чутками, подружжя Янчукових товаришувало із сім'єю Черновецьких, часто бували в них у гостях. Олена дружила з Христиною.

Зараз ви читаєте новину «Черновецька відбила нареченого в подруги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути