середа, 30 грудня 2020 05:11

Чекала мене після концерту дві години

Автор: INSTAGRAM.COM/REPYAHOVAKATE
  Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова розписалися минулої весни. Весілля досі не відгуляли — церемонії двічі переносили
Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова розписалися минулої весни. Весілля досі не відгуляли — церемонії двічі переносили

— Мені пророкували п'ять одружень. Втім, дуже хочеться зупинитися на четвертому, — каже співак 54-річний Віктор ПАВЛІК із Києва. 29 травня одружився зі своєю концертною директоркою Катериною РЕП'ЯХОВОЮ, 26 років. Зустрічалися з 2015-го.

Віктор Павлік уперше побачив Катерину Реп'яхову, коли їй було 13 років. Це сталося після його концерту в Трускавці на Львівщині.

— Коли мій виступ закінчився, Катя подарувала квіти і сфотографувалася зі мною, — говорить Павлік. — Вдруге побачилися восени 2015 року в Миколаєві. Катя знову приїхала на концерт. Після виступу винесла на сцену букет із 51 троянди. Після концерту я поїхав з колегами в ресторан. Коли повернувся в готель, зустрів там Катю. Виявилося, живемо на одному поверсі. Пізніше розповіла, що того вечора чекала мене біля концертного залу 2 години. Я її не бачив, бо вийшов іншим виходом. Вона дивилася на мене, я — на неї. Познайомилися. Взяв номер телефона. Запрошував її в ресторани та на свої концерти. Якось прийшли додому після вечері в ресторані, і я її поцілував. Точно не пам'ятаю, як це трапилося. Але Катя була ще дитиною — їй був 21 рік.

На той час Павлік жив у шлюбі з танцівницею Ларисою Созаєвою. Розлучився з нею 2016-го.

— Одного дня Віктор просто взяв і переїхав до мене. Привіз усі свої костюми, нагороди в мою маленьку квартирку. Я повністю прийняла його спосіб життя — віддалася концертній діяльності і творчій роботі, — говорить Катерина. — З дружиною Віктор довго не розлучався. Не хотів образити молодшого сина. Коли наважився це зробити, все пройшло дружньо — з жартами і сміхом.

— Ніколи не зважав на різницю у віці, — розповідає Павлік. — Думаю, це повинно лякати Катю, бо я набагато старший. Вона ще молода, а мені вже нічого втрачати. Казав їй: "Може, за 10 років стану безпорадний. Тобі доведеться дивитися за дідом". Вона сказала, що прекрасно все розуміє.

Освідчився 2016-го. За три роки розповіли про свій роман публічно. Через два тижні після розпису планували зіграти весілля. Перенесли його на серпень через карантин. Однак і тоді скасували — у Віктора Павліка помер син 21-річний Павло. Торік у нього виявили рак кісток. У співака залишилися старші діти — син Олександр і донька Христина.

— Моя біла сукня чекає свого часу, — говорить Катерина. — Колись обов'язково вдягну її, щоб рідні та друзі побачили мене нареченою.

Зараз ви читаєте новину «Чекала мене після концерту дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути