середа, 22 липня 2009 18:13

Бюстгальтер Мерилін Монро нагадує підвісний міст

Автор: фото з сайту www.telegraph.co
  Стартова ціна бюстгальтера голлівудської актриси Мерилін Монро на британському аукціоні становить 2 тисячі фунтів
Стартова ціна бюстгальтера голлівудської актриси Мерилін Монро на британському аукціоні становить 2 тисячі фунтів

Бюстгальтер і пару панчіх голлівудської акторки Мерилін Монро виставили на Лондонському аукціоні. Мерилін одягала їх під білу сукню на зйомках фільму "Зуд сьомого року". Торги в суботу проведе нотінгемський аукціонний дім "Автограф" в готелі Radisson. Стартова ціна бюстгальтера — 2 тис. фунтів стерлінгів, панчіх — 1,5 тис.

Панчохи для Монро спеціально створив французький дизайнер Крістіан Діор наприкінці 1950-х. Вони мають розмір 9М, рекомендовані жінкам зі зростом 165–169 см і вагою не більш як 50 кг. Панчохи виставлені на торги в оригінальній паперовій упаковці.

Бюстгальтер актриси продають у гіршому стані. На ньому розтягнуті ремінці та видно жовті плями від поту. У ліфчик акторки вшито додаткові деталі, що роблять груди пружнішими та додають їм об"єму. Він має чотири бретелі спереду, що піднімають груди. Бретелі за конструкцією нагадують підвісний міст — кріпляться з обох боків чашок бюстгальтера, на плечах сходяться й кріпляться до застібки.

У чашки ліфчика знизу вшито жорсткий металевий дріт, який робить помітнішою западинку між грудьми. Бюстгальтер має додаткову пару чашок-підкладок, які додають бюсту 2,5 см об"єму.

Кінокритики звертали увагу, що груди Мерилін Монро у кадрі виглядають по-різному, а їх розмір поступово збільшувався. Припускали, що акторка вдавалася до послуг пластичних хірургів.

Зараз ви читаєте новину «Бюстгальтер Мерилін Монро нагадує підвісний міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути