четвер, 28 грудня 2006 20:55

Фліртуватимете або заведете роман

ОВЕН (21.03–20.04) Субота та неділя до полудня несприятливі. Клопоти знервують вас. Із понеділка щастить більше. У середу, четвер зірвуться романтичні плани.




ТЕЛЕЦЬ (21.04–21.05) У вихідні таланить. Понеділок — трохи гірший. Потім отримаєте гроші. Щастить у коханні. П"ятниця — несприятлива.




БЛИЗНЮКИ (22.05–21.06) У вихідні зміняться плани. Або з кимось посваритеся. Новорічний вечір — вдалий. У четвер і п"ятницю не проявляйте ініціативи.




РАК (22.06–23.07) У вихідні з вами може статися диво. Познайомитеся з цікавою людиною. Можуть запропонувати вигідне співробітництво. У неділю ввечері не буде часу взагалі. У середу, четвер відкриється друге дихання.




ЛЕВ (24.07–23.08) У вихідні конфліктуватимете з родиною. Новий рік зустрінете гарно. Ваша енергія наповнить компанію оптимізмом і бадьорістю. У п"ятницю надійде ділова пропозиція.




ДІВА (24.08–23.09) Спілкування може втомити. Фліртуватимете або заведете роман. Перша половина тижня конфліктна. Середа і четвер усіх помирять.




ТЕРЕЗИ (24.09–23.10) Передноворічні дні не для розваг чи відпочинку. Дочекайтеся недільного вечора. Отримаєте цікавий подарунок. Середа і четвер можуть розчарувати в коханні.




СКОРПІОН (24.10–22.11) У вихідні нагадають про себе борги чи давня проблема. Готуйтеся зустрічати несподіваних гостей. У середу, четвер зірки віщують романтичний успіх.




СТРІЛЕЦЬ (23.11–21.12)  Перед святами багато клопотів. Усе вдасться в останній момент. У вівторок можуть підвести друзі.




КОЗЕРІГ (22.12–20.01) У вихідні зірки сприяють вам. Але будьте обережні в дорозі. Отримаєте гроші. Понеділок, середа годяться для відпочинку. Дехто зустріне кохання. У п"ятницю — поїздка або гості.




ВОДОЛІЙ (21.01–19.02) Ці вихідні не найкращі. Устигнете все зробити в неділю ввечері. Понеділок, вівторок жваві й веселі. Гарно святкуватимете. Потім імовірна нервовість. П"ятниця — ділова.




РИБИ (20.02–20.03) У вихідні зірки сприяють вам. Устигнете все.  Познайомитеся з корисними людьми. Понеділок, вівторок складні. Потім буде приємне повідомлення.

Зараз ви читаєте новину «Фліртуватимете або заведете роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути