понеділок, 23 березня 2009 17:10

Брюс Вілліс одружився з молодшою на 22 роки моделлю

Автор: фото: REUTERS/Fred Prouser
  Актор Брюс Вілліс і модель Емма Хемінг одружилися в суботу на островах Карибського моря
Актор Брюс Вілліс і модель Емма Хемінг одружилися в суботу на островах Карибського моря

Голлівудський кіноактор 54-річний Брюс Вілліс одружився з мальтійською моделлю Еммою Хемінг, 32 роки. Весілля відгуляли в суботу на островах Теркс і Кайкос у Карибському морі. Запросили сотні зо три гостей, зокрема американську поп-співачку Мадонну.

Емма Хемінг — обличчя бренду нижньої білизни "Вікторія Сікрет". Знялася у шести фільмах, серед яких популярний в Америці серіал "Красені". За рік модель заробляє $1 млн, а Брюс — кілька десятків мільйонів. Парочка познайомилася у нічному клубі. Емма сиділа біля барної стійки, Брюс спитав дозволу сісти поряд. Хемінг зауважила, що справжні чоловіки не питають на таке дозволу.

Вілліс упадав за молодшою на 22 роки моделлю рік. Возив її на Мальдиви, до Парижа, купив Еммі в Лондоні пентхаус із шістьма спальнями за 30 млн фунтів.

Для Хемінг це перший шлюб, для Вілліса — другий. Із голлівудською  актрисою Демі Мур він прожив 13 років. Після розлучення 2000-го запевняв:

— Я все життя любитиму тільки Демі!

У Вілліса й Мур є доньки Румер Глен, 20 років, 17-річна Ляра й Талулла Белле, 14 років. Актор крутив романи з актрисами Рене Зеллвеґер, Дрю Беррімор, моделями Петрою Немковою та Надею Бьєрлін.

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс одружився з молодшою на 22 роки моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути