середа, 18 квітня 2012 05:15

Боярський назве внука Арістотелем

Автор: фото з сайта www.v.img.com.ua
  Російський актор Михайло Боярський з донькою Єлизаветою. За тиждень після пологів вона планує повернутися на роботу у Драматичний театр Санкт-Петербурга
Російський актор Михайло Боярський з донькою Єлизаветою. За тиждень після пологів вона планує повернутися на роботу у Драматичний театр Санкт-Петербурга

26-річна Єлизавета Боярська, донька російського актора Михайла Боярського, народила первістка. Малюк вагою 3,6 кг і зростом 55 см з'явився на світ у пологовому будинку №16 у Санкт-Петербурзі.

— У роддомі чергували шість охоронців, — розповідають у пологовому будинку. — Ліза боялася, щоб у лікарню не пробралися папараці. Акторка лежала в окремій палаті. Їй щодня приносили оберемки квітів, кульки і м'які іграшки. До палати відвідувачів пускали за списками. Батька охоронці впізнали, а чоловіка не хотіли пропускати.

Батько дитини — актор Максим Матвєєв. Пара побралася у серпні 2010-го.

За два місяці до пологів Єлизавета замовила послугу "сімейні пологи". За це заплатила 75 тис. руб. — 20 тис. грн.

— Туди входить повний комплект послуг — обстеження лікарів, харчування, окрема кімната. У палаті передбачені ліжко, раковина, тумбочка. І вдень, і вночі зашторювала вікна, щоб ніхто не сфотографував її та дитину.

За три дні виписалася з пологового будинку.

— Подружжя найняло сріблястий позашляховик. Машина під'їхала з чорного входу, Матвєєв швидко піднявся, і через кілька хвилин у дверях з'явилася Єлизавета. На ній були сонцезахисні окуляри і світлий сірий плащ. За нею вийшов Максим з кошиком-люлькою для перенесення немовлят. Батьки породіллі Лариса Луппіан і Михайло Боярський  не приїхали, але у день пологів дочку провідали.

За тиждень Єлизавета планує вийти з декретної відпустки.

— Коли я запропонував назвати онука Арістотелем, дружина мало не вигнала мене з дому, — розповідає Михайло Боярський. — Хочу, щоб онук швидше виріс. Разом ходитимемо у сауну і на стадіон.

Боярський має двох онучок від старшого сина Сергія.

Зараз ви читаєте новину «Боярський назве внука Арістотелем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути