четвер, 03 червня 2021 06:51

Борис Джонсон зіграв весілля через рік після народження сина

Автор: GettyImages.com
  Борис Джонсон і піарниця Керрі Саймондс познайомилися 2012‑го. Зустрічатися почали за шість років. 29 травня побралися у Вестмінстерському соборі
Борис Джонсон і піарниця Керрі Саймондс познайомилися 2012‑го. Зустрічатися почали за шість років. 29 травня побралися у Вестмінстерському соборі

Прем'єр-міністр Великої Британії 56-річний Борис ДЖОНСОН одружився з піарницею й екоактивісткою Керрі САЙМОНДС, 33 роки. Він став першим британським прем'єр-міністром за 199 років, який узяв шлюб на цій посаді.

Церемонія відбулася 29 травня у Вестмінстерському соборі. Керрі Саймондс була у білій мереживній сукні з квітковою аплікацією та рукавами-"ліхтариками" від грецької фірми "Костарелос". У магазині така коштує $4 тис. — майже 110 тис. грн. На голові наречена мала вінок із білих квітів. Борис Джонсон надів класичний чорний костюм і білу сорочку. Його волосся стирчало урізнобіч, а блакитна краватка перекосилася вправо.

— Весілля провели таємно. Покликали 30 гостей — це найбільша кількість, яку можна запросити через карантинні обмеження, — говорить речник Джонсона. — Пишне застілля молоді планують організувати наступного літа. Медовий місяць теж відклали. Борис Джонсон уже повернувся до роботи.

Подружжя живе в резиденції британського прем'єр-міністра. Оселилися там влітку 2019 року, коли Джонсон отримав посаду. З Керрі Саймондс він познайомився 2012-го. Тоді балотувався в мери Лондона, а вона працювала в його штабі. Зустрічатися почали за шість років. У квітні торік у Джонсона і Саймондс народився син. Назвали Вілфредом — на честь лікаря, який лікував Бориса від коронавірусу.

Шлюб із Джонсоном для Саймондс перший. Чоловік уже був одружений двічі. Першою дружиною стала однокурсниця з Оксфордського університету Аллегра Мостін-Оуен. За три роки шлюб розпався. Вдруге побрався з юристкою і журналісткою Мариною Вілер. Прожили 25 років. Виховали чотирьох дітей — доньок Лару та Кассію, синів Міло й Теодора. Кажуть, розлучилися через зради чоловіка. У Джонсона є позашлюбна донька від мистецтвознавиці Хелен Макантайр. Дівчині зараз 12 років.

Зараз ви читаєте новину «Борис Джонсон зіграв весілля через рік після народження сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути