вівторок, 31 травня 2011 03:15

Білявок на дефіле виводили карлики

У столичному концерт-холі "Фрідом" обирають найкрасивішу білявку України. За перемогу змагаються 19 дівчат. Початок затягують на годину. В залі із гостями вітається співак 53-річний Павло Зібров.

— Хороше меню — краби, котлети, — каже про претенденток, погладжуючи вуса. — Це вже така мода, що блондинки влаштовують вечірки. Дивуюся, чому це не роблять брюнетки та руді. Колись у Кіровограді одна руда з косою до самих п'ят мене так поцілувала взасос, що я мало свідомість не втратив.

У журі сидить резидент "Камеді клаб" 35-річний Дядя Жора (справжнє ім'я Вадим Мічковський — "ГПУ".).

— Чоловіки в першу чергу звертають увагу не на колір волосся, а на груди. Це такий чоловічий стандарт — сіськи побільше і всьо, на тому можна зупинитися. Потім дивляться на зачіску, макіяж. А взагалі зараз у світі силікону й уколів модні звичайні дівчата.

Боксер 37-річний Володимир Вірчіс випиває склянку горілки. Це організатори пригощають гостей при вході. На сцену запрошують ведучих Дмитра Коляденка та Ольгу Полякову.

— От ти знаєш, Оля, три основні жінки в моєму житті були блондинками — моя мама, перша і друга дружини, — каже про Олену Коляденко та Ірину Білик.

— Ну, якщо вони нефарбовані блондинки, тоді вони повні дурепи, — грубо відповідає та.

До залу заходить телеведуча-білявка 30-річна Наталя Розинська. Вона в чорній вечірній сукні. Сідає за столик ближче до сцени. Їй вручають премію "Міс Блонд ТВ-Стар".

— Спізнилася, бо вела спортивні новини. Але мені так приємно, що ви й не уявляєте. І хоч скромність — мій коник, але я вважаю себе симпатичною. Останній місяць на вечірках майже не з'являюся, бо складаю сесію. Маю все "відмінно". Залишилася ще одна сесія і все — диплом юриста.

Білявки тричі виходять на сцену у класичному одязі, купальниках та вечірніх платтях. Їх по черзі виводять карлики.

— Це професійні артисти. Вони дуже не люблять, коли їх називають ліліпутами. Просять казати на них маленькі артисти, — говорить Оксана Вояж, організатор конкурсу.

Першою йде дівчина з кривими ногами. За нею — на півголови нижча з великим носом. Позаду першої п'ятірки — фарбована білявка з випаленим волоссям.

Конкурс завершується запівніч. Перемагає 21-річна Ольга Позігун із міста Зеленодольськ Дніпропетровської області. Їй дарують набір косметики, золотий кулон та путівку в Єгипет.

— У дитинстві мала ляльку, яку звали Єва. Вона була блондинкою. І я завжди говорила, що коли виросту, буду такою, як Єва. Мала русяве волосся, але перефарбувалася на біле, — розповідає переможниця.

Зараз ви читаєте новину «Білявок на дефіле виводили карлики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути