пʼятниця, 22 березня 2013 07:00

Білик зійшлася з Коляденком після п'ятирічної розлуки

Кажуть, що співачка 42-річна Ірина Білик знову зійшлася з танцівником та телеведучим 41-річним Дмитром Коляденком. Це їхня друга спроба після п'ятирічного розставання.

— Мы решили попробовать еще раз. Все скандалы и оскорбления, из-за которых мы когда-то разошлись, давно забыты. Может, в этот раз получится наладить отношения. Мало того, я готова родить Диме дочку, — каже співачка.

Перший раз пара прозустрічалася й прожила в цивільному шлюбі п'ять років. Розійшлися через ревнощі Коляденка.

— Дійшло до того, що Діма ревнував мене не тільки до чоловіків, а й до моїх подружок. У пориві злості викинув із квартири через вікно телевізор, а потім навіть диван. Я викликала міліцію й ми ще півночі з'ясовували стосунки. Потім Діма приносив мені дорогий подарунок і ми мирилися, — розповідала співачка п'ять років тому після розставання.

— Знаєте, Діма із всіх Ірочкіних чоловіків був найкращим. Він єдиний, у кого її син Глібчик був на першому місці. Міг і приготувати, і прибрати, і подарунки дарував дорогі. От якби ще  менш запальний — ідеальний чоловік був би, — каже мати Ірини Білик, Ганна.

Дмитро — третій цивільний чоловік Білик. З першим, продюсером 45-річним Юрієм Нікітіним, вона прожила разом вісім років. Розійшлися через небажання Юрія заводити дітей. Після цього Білик вийшла заміж за модель Андрія Оверчука і народила сина Гліба. Зараз йому 13 років. Після Коляденка Ірина три роки була з танцівником 27-річним Дмитром Дікусаром, пара одружилася в Ріо-де-Женейро. Але в Україні вони не розписувалися і цей шлюб був недійсним. Розійшлися, тому що Дікусар закрутив роман із танцівницею 26-річною Оленою Шоптенко.

Зараз ви читаєте новину «Білик зійшлася з Коляденком після п'ятирічної розлуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути