четвер, 26 квітня 2007 17:15

Бесінґер найняла для доньки охоронця

Голлівудська акторка Кім Бесінґер, 53 роки, найняла охоронця для своєї 11-річної доньки Айленд після скандалу з колишнім чоловіком, актором Алеком Болдуїном, 49 років.

Кім живе з донькою в Лос-Анджелесі. Айленд не відповіла на запланований ранковий дзвінок батька з Нью-Йорка. Болдуїн розлютився і залишив на автовідповідачі запис, в якому обізвав доньку "маленькою тупою свинею".

— Мені наплювати, що тобі 12 чи 11 років, і що ти — ще дитина. Ти примусила мене відчути себе повним лайном, — заявив Болдуїн на автовідповідачі.

Бесінґер передала плівку до лос-анджелеського суду. Батькові тимчасово заборонили відвідувати Айленд. Подружжя розлучилося 6 років тому. Колишні чоловік і жінка дотепер борються за право опікуватися донькою. Якийсь час дівчинка живе в матері, а тоді гостює в батька.

Болдуїн звинувачує Кім, що вона налаштовує дівчинку проти нього. А жінка стверджує, що в Алека не все гаразд із головою.

Зараз ви читаєте новину «Бесінґер найняла для доньки охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути