пʼятниця, 11 січня 2013 05:30

Берлусконі став холостяком

Автор: фото з сайта www.www.euromag.ru
  Італійський екс-прем’єр Сільвіо Берлусконі з акторкою Веронікою Ларіо жив у шлюбі 22 роки
Італійський екс-прем’єр Сільвіо Берлусконі з акторкою Веронікою Ларіо жив у шлюбі 22 роки

3 млн євро щомісяця отримуватиме актриса 55-річна Вероніка Ларіо, колишня дружина італійського екс-прем'єра Сільвіо Берлусконі, 76 років. 24 грудня Міланський суд розлучив подружжя. Процедура затяглася на три роки. Окрім щомісячної компенсації, Вероніці залишається вілла в Макеріо вартістю 78 млн євро, де вона жила останні 20 років.

— Берлусконі познайомився з Ларіо 1980 року, — говорять друзі сім'ї. — Сільвіо побачив Вероніку на виставі "Чудовий рогоносець", де вона грала напівоголеною. Так сподобалася, що після вистави він увірвався до Вероніки в гримерку і запросив на побачення. 1990-го вони побралися.

Для Берлусконі це другий шлюб. Доти він 20 років прожив з Карлою Далль'Ольо, яка народила йому сина й доньку.

— Сільвіо навряд чи оскаржуватиме вирок суду. За італійськими законами, після розлучення дружина не має жити гірше, ніж у шлюбі. Вероніка ніколи не економила на собі. Як дружина найбагатшого італійця, вона щодня витрачала по 100 тисяч євро.

Ларіо подала на розлучення у травні 2009-го. Кажуть, надумала так вчинити, коли довідалася про стосунки чоловіка з 18-річною неаполітанкою Ноемі Летицією.

— Я хотіла піти від Сільвіо ще влітку 2008-го. Уже вісім років ми не жили під одним дахом. Нас зв'язували тільки діти — дві доньки й син.

У грудні 2012-го Берлусконі зізнався, що зустрічається з 28-річною італійкою Франческою Паскалі, з якою, за його словами, він познайомився 2005-го.

— Я заручений, — казав Берлусконі торік. — Мене не лякає наша 48-річна різниця у віці. Це ніщо, порівняно з почуттями, що є між нами з Франческою. Вона очолювала клуб моїх шанувальників. До того ж вона  подруга моєї старшої дочки Марини.

Сільвіо Берлусконі є найбагатшою людиною Італії. Його статок 2011 року оцінили у $9 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі став холостяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути