Ексклюзиви
середа, 08 липня 2009 17:12

Бельмондо допитала поліція

76-річного французького актора Жана-Поля Бельмондо допитали бельгійські поліцейські. Цікавилися, для чого він перевів 200 тис. євро на рахунок своєї 33-річної подруги, колишньої бельгійської моделі Барбари Гандольфі. Жінку підозрюють у торгівлі наркотиками та відмиванні грошей.

Барбара має нічний клуб у Парижі. Попросила в актора допомоги, коли її спіткали фінансові проблеми. Той відгукнувся.

— Уся ця історія спланована, аби підірвати репутацію мою та батька моїх дітей Майкла, — пояснює Барбара. — Поліція стежить за нами п"ять років, але не знайшла доказів причетності до відмивання грошей. Проте чомусь вважають: якщо маєш нічний клуб, то ти — наркобарон.

Із колишньою фотомоделлю "Плейбоя" Бельмондо познайомився влітку 2008-го в ресторані на Лазурному Березі у Франції. Актор парубкував після розлучення з другою дружиною Наталі Тардівель.

— Завдяки Барбарі я нарешті знайшов душевний спокій, — каже Жан-Поль. Він не приховує, що має інтимні стосунки з жінкою, хоча пережив інсульт. Разом відвідують світські заходи. Тричі їздили відпочивати за океан.

— Цілком можливо, що мсьє Бельмондо робив подарунки Барбарі, але в розумних межах, — каже адвокат актора Мішель Годест. — Жан-Поль не скаржиться на мадам Гандольфі. За кілька днів вони вдвох поїдуть у відпустку.

Зараз ви читаєте новину «Бельмондо допитала поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути