Ексклюзиви
середа, 28 березня 2012 00:00

Бадоєва святкувала день народження на кладовищі

Автор: фото надане Жанною Бадоєвою
  Телеведуча Жанна Бадоєва йде центральною алеєю кладовища Ріколетта в аргентинському Буенос-Айресі. На газоні біля кладовища аргентинці відпочивають та граються з дітьми
Телеведуча Жанна Бадоєва йде центральною алеєю кладовища Ріколетта в аргентинському Буенос-Айресі. На газоні біля кладовища аргентинці відпочивають та граються з дітьми

Телеведучій Жанні Бадоєвій виповнилося 36 років. День народження святкувала на кладовищі Ріколетта в аргентинському Буенос-Айресі.

— Так вийшло, що тоді в нас була зйомка на цвинтарі. Я ж не могла її скасувати. Аргентинське кладовище — не для тих, у кого слабкі нерви. Багато занедбаних могил. Труни розкриті або погнили. Можна і скелет померлого побачити, — розповідає Жанна. — Є й розкішні склепи, які будують найкращі світові архітектори. Усередині стоять крісла і горять свічки. Такої тиші на цвинтарі, як у нас, нема. Біля входу аргентинці лежать на газонах, граються з дітьми.

— Ріколетта дуже велике, тому ми заблукали. Якби не зустріли охоронця, ночували б там.

Жанна вдруге заміжня за режисером 31-річним Аланом Бадоєвим. Від цього шлюбу виховує доньку 7-річну Лоліту. Від першого має сина Бориса, 10 років.

— Чоловік дав гроші, бо не мав часу купити подарунок.

Бадоєва — ведуча реаліті-шоу "Орел і решка". За останні півтора року побувала в 50 країнах.

— Я вже починаю плутатися, куди їздила, а куди ні. Якось оператор розповідає мені, як класно у Бангкоку. Я його слухаю і кажу: "Прикольно, а я там ще не була". Він дивиться на мене круглими очима і каже: "Жанно, ти що? Ми ж місяць тому звідти повернулися". В останньому відрядженні була місяць. Полетіла 17 лютого до Лівану, звідти в Бразилію, потім у Перу, Аргентину й Чилі. Повернулася 17 березня.

Дітьми опікуються няні та водій. Ніхто не вірить, що я не знаю англійської. Мову жестів усі розуміють. От в Аргентині зайшли поїсти, а меню іспанською. Запитуємо в офіціантки: "Паста є?" Вона каже, що є. Хотіли з м'ясом, а вона не розуміє. Ми вже і мукали, і хрюкали. Тоді замовили з креветками. Почали малювати. З нас художники ніякі, то вийшло щось схоже на їжака. Офіціантка довго дивилася і принесла пасту з куркою.

Зараз ви читаєте новину «Бадоєва святкувала день народження на кладовищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути