вівторок, 01 березня 2016 06:30

Армен Джигарханян одружився з колишньою киянкою

Російський актор 80-річний Армен Джигарханян одружився з колишньою киянкою Віталіною Цимбалюк-Романовською, 36 років. Пара розписалася в Гагарінському загсі Москви.

— На церемонію запросили близьких друзів, — розповідають в оточенні актора. — Армен Борисович і його наречена спеціально вибрали для реєстрації будень. Хотіли поєднати візит до загсу з репетицією Джигарханяна в театрі, яким зараз керує Віталіна.

Дату весілля мали перенести. Напередодні Армен Борисович потрапив до лікарні через високу температуру. Медики виписали Джигарханяна за день до реєстрації шлюбу.

Це третя дружина Джигарханяна. У вересні торік він розлучився із учителькою Тетяною Власовою. У шлюбі прожили 40 років. З першою дружиною актрисою Аллою Ванновською розлучився через її психічні відхилення. З піаністкою Віталіною знайомий 15 років.

— Офіційно Джигарханян був одружений, хоча фактично сім'я давно розпалася, — говорять знайомі подружжя. — Його дружина Тетяна багато років тому виїхала у Штати і перестала спілкуватися з чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Армен Джигарханян одружився з колишньою киянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути