Ексклюзиви
середа, 12 серпня 2009 08:15

Яну Клочкову з 27-річчям привітали Кучма і Бубка
7

Свій тост киянин Олександр закінчив стриптизом. Іменинниця допомагала йому зняти штани
Фото: фото з сайту www.segodnya.ua
Бізнесмен Геннадій подарував плавчині Яні Клочковій цуценя померанського шпіца вартістю 2 тисячі доларів
Горілку гості на вечірці закушували суші
Кулон із діамантами іменинниці підніс друг Дмитро Корнійчук
Тенор Володимир Гришко (ліворуч) і співак Джанго (праворуч) на вечірці з нагоди дня народження Яни Клочкової в столичному клубі ”Арена”. Джанго подарував іменинниці вазон із грошовим деревом, а Гришко —  ікону

7 серпня олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова святкувала 27-річчя. Вечірку в клубі "Арена" організували екс-чоловік Лілії Подкопаєвої, бізнесмен 39-річний Тимофій Нагорний і боксер Володимир Вірчис, 36 років.

— Усе за три дні зробили, — вихваляється Тимофій. — Янці нічого не розповідали. Вона навіть не знала, кого ми запросили. Хотіли їй подарувати бурого ведмедя Пєтю. Але він подряпав дресирувальника, коли одягали нашийник. Довелося відмовитися від такого щастя. Подарували кактус.

Яна Клочкова прийшла однією з перших, у короткій сукні з бантом від дизайнерки Христини Бобкової. Під руку з нею — асистент продюсера з компанії "Стар Медіа" Дмитро Корнійчук.

— Дмитро просто мій друг. Я досі вільна, — пояснює і передає Дмитрові щойно подарований букет білих троянд. Той кладе його на столику біля вхідних дверей, де лежать два десятка інших. — Із шостої ранку приймаю поздоровлення. Від Леоніда Кучми телеграму отримала. Мер Харкова Михайло Добкін і Сергій Бубка дзвонили.

На вечірку прийшли понад сотня гостей. Близької подруги Яни — гімнастки Лілії Подкопаєвої — не було. Телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний і "Міс Україна Всесвіт 2008" Елеонора Масалаб дарують велику м"яку іграшку-рибку.

— Спасибо, — притаскає її до грудей іменинниця. — У мене такі самі рибки на тортові. Два дельфіна. Усі хочуть, аби я скоріше собі пару знайшла.

Один із гостей, Олександр, років 25, танцює стриптиз. Клочкова сама допомагає йому знімати котонові штани.

— Саша знайомий моїх знайомих. Я його не дуже знаю, — каже "ГПУ".

Бізнесмен Геннадій несе карликового померанського шпіца. У зоокрамницях такі коштують $2 тис.

— Два тижні шукав песика по Інтернету, через притулки, — шепоче на вухо Яні. — Коли побачив цю тримісячну крихітку, страшенно зрадів. Матимеш собі подругу.

— Я назву її Алісою, — Яна куйовдить руде хутро цуценяті. Пес намагається вкрасти суші з тарілки господині. — Німецький шпіц — моя улюблена порода!

Гості роз"їжджаються о 3.00. Тимофій із кількома друзями їдуть у ресторан за містом. Яни  з ними немає. Вона пакує подарунки в багажник свого "Audi Q7" та їде додому спати.


Зараз ви читаєте новину «Яну Клочкову з 27-річчям привітали Кучма і Бубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути