вівторок, 25 січня 2011 06:45

Анна Сєдокова перенесла весілля

Автор: фото з сайта www.liveinternet.ru
  Співачка Анна Сєдокова
Співачка Анна Сєдокова

28-річна Анна Сєдокова, екс-солістка групи "ВІА Гра", планувала вийти заміж 20 січня. Але порадившись з нареченим, американським бізнесменом Максимом Шевченком, за два дні до церемонії, дату весілля змінила.

— Одружимося ми десь у 10-х числах лютого, — каже Аня. — Весілля перенесли, бо не встигаємо вирішити деякі організаційні питання. Запрошення не готові і місце для святкування не оформлено так, як я хотіла.  Плаття теж не пошили. У нас із Максимом буде два наряди: один для розпису, другий — для вечірки. Перенесення дати мене не дуже засмутило. Краще все зробити красиво, ніж якнайшвидше і без смаку.

Співачка веде переговори з організаторами весільної церемонії. Подейкують, однією з причин зміни дати весілля стали несприятливі погодні умови.

— Аня планувала одружитися ще влітку, але у Максима було багато справ, — розповідають дизайнери, які оздоблюватимуть ресторан у центрі Києва, де заплановані весільні гуляння. — Аня дуже любить літо. Зима їй не подобається. Тому замовила, щоб на подвір'ї ресторану ми висадили зелену траву і квіти. Це має створити нареченим і гостям літній настрій.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова перенесла весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути