вівторок, 01 березня 2016 07:50

Анна Рекало має найбільші груди в Україні

Автор: Олексій Виноградов
  Анна Рекало у полтавському салоні краси. Вона носить одяг, у якому груди здаються меншими
Анна Рекало у полтавському салоні краси. Вона носить одяг, у якому груди здаються меншими

Близько 7 кілограмів важать груди 29-річної Анни Рекало з Полтави. Вона потрапила до Книги рекордів України як власниця найбільших природних грудей. Має 11-й розмір.

Зустрічаємося з Анною ввечері в центрі міста. Вона не хоче спілкуватися в кафе, щоб не привертати уваги. Приходить у закритій темній сукні трохи вище коліна.

— Працюю в офісі, мала сьогодні одягнутися по-діловому. Плаття в мене одне. Найулюбленіші речі — джинси з діркою на коліні, просторі спортивні бобки з капюшоном. Під них — кеди, — розповідає. — Люблю відкриті кофточки з квадратним вирізом і без рукавів, темного кольору. Такі візуально зменшують груди.

Сукня Анни теж приховує розміри. Пропоную їй сфотографуватися у відкритій туніці, що підкреслює бюст. Зйомки влаштовуємо в салоні краси, який уже зачинений для відвідувачів.

— Добре, що зараз зима. Вдягла куртку, замоталася шарфиком — і нічого не знаю, — продовжує. — Після сюжетів на телебаченні мене стали впізнавати на вулиці. Чоловіки на зупинках підморгують. Ходила в магазин під домом без проблем 15 років. Тепер заходжу — і всі вибігають на мене подивитися. Роблять вигляд, що переставляють або протирають товари.

На свята в компаніях хлопці не зводять очей з моїх грудей. Часом якийсь сміливець трохи підіп'є і питає: "Це твої? Чи можна потриматися?" Я дозволяю. Тоді й інші просять. Ставлюся до цього просто: потримай, з мене не убуде, — сміється. — Але нахабу можу послати куди подалі.

У 8-му класі груди в Анни виросли до третього розміру. Закінчувала школу з п'ятим. Каже — продовжують рости.

— У нашій родині жінки не мали таких великих грудей, — говорить Анна. — До сьомого класу була дуже худою. Вже всі дівчата ліфчики носили, а я — ні. Подруга Катюша складала для мене свої перші бюстгальтери в пакет, на виріст. Казала: "Анічко, не переживай, виросте". Після літа принесла той пакетик, а в мене — вже третій розмір. Мала ще одну грудасту подругу. Нас жартома називали "ВІА Гра".

Друг казав, що я не розумію, який маю скарб. Мовляв, якби був жінкою з такими даними, то давно жив би в Маямі та катався на "Бентлі". Він і виклав мої фото в соцмережі. Найбільше з того радіє мій ­дідусь. Усі новини про мене дивиться, перечитує газети. До нього стали всі сусіди ходити, дзвонять родичі.

Анна просить сфотографувати її на телефон. Відправляє світлину шанувальникові.

— Віднедавна моє серце зайняте, — каже.

"Гарні бюстгальтери мого розміру — 150 доларів"

— Дівчата зі стандартними формами часто жаліються, що їм складно вибирати білизну. То в рюшечку, то в розочку, то червону їм подавай, то чорну. А я найчастіше одразу чую від продавця: "На вас нічого немає", — каже Анна Рекало.

Востаннє бюстгальтер купувала в ­листопаді в Києві. Віддала 700 гривень.

— Ціна в ­столиці на гарні ліфчики мого розміру — 150 дола­рів (4 тис. грн. — ГПУ), — продовжує жінка. — Раніше замовляла білоруську білизну. Але її перестали привозити. Раз довго вибирала купальник. Кажу продавцям: "Дівчата, мені треба такий, щоб зручно у волейбол грати". А вони: "Та вам би хоч сидіти в ньому". Так і вийшло — купила й сиділа. Щоб не було курйозів, на морі не катаюсь на "бананах", гірках, не плигаю з тарзанки.

Коли зранку бігала, щоб тримати груди — одягала тугу майку. Такі називаю залізними.

Якщо у вас хороша шкіра й правильно розміщені молочні залози, не бійтеся обвисання. Але бюст треба носити по формі грудей. Не зайвими будуть і креми від розтяжок.

Зараз ви читаєте новину «Анна Рекало має найбільші груди в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути