пʼятниця, 17 травня 2013 07:15

Анджеліна Джолі відрізала груди

Автор: фото з сайта www.wallpapervortex.com
  Американська актриса Анджеліна Джолі під час фотосесії для глянцевого журналу торік у грудні. Першу операцію на грудях їй зробили на початку лютого. У такий спосіб акторка зменшила ризик захворіти на рак
Американська актриса Анджеліна Джолі під час фотосесії для глянцевого журналу торік у грудні. Першу операцію на грудях їй зробили на початку лютого. У такий спосіб акторка зменшила ризик захворіти на рак

Американська актриса 37-річна Анджеліна Джолі видалила  молочні залози через загрозу раку. Серія операцій тривала три місяці.

— Моя мати померла від раку яєчників у 56 років, — розповідає акторка. — Після огляду лікарі сказали, що від неї мені передався раковий ген, і попередили, що я рано чи пізно почую від них діагноз — рак грудей чи рак яєчників. Вирішила діяти завчасно і максимально зменшити ризик захворювання. Зважилася на подвійну мастектомію. Почала з молочних залоз, бо операція на яєчниках набагато складніша.

Першу операцію актрисі зробили на початку лютого. Спочатку їй відрізали груди, а потім сформували нові, штучні.

— Перший тиждень я була із дренажними трубками і тимчасовими імплантантами у грудях. Коли приживили постійні, змогла повернутися до нормального життя. Нові груди нічим не відрізняються від тих, які я мала до втручання. А ризик захворіти на рак упав до 5 відсотків. Тепер мої діти можуть не боятися, що втратять мене через цю недугу.

Анджеліна Джолі заміжня за американським актором 49-річним Бредом Піттом. Подружжя виховує шістьох дітей: рідних 7-річну Шайло, двійнят Нокса і Вів'єн, 4 роки, та усиновлених 12-річного Меддокса, 9-річного Пакса і Захару, 8 років.

— Діти й чоловік постійно мене підтримували. Бред каже, що я правильно вчинила і це ще більше зблизить нас.

В оточенні актриси говорять, позаторік вона запідозрила у себе рак. Тоді за два тижні схудла на 7 кг. За зросту 173 см важила 45 кг. Джолі запевняє, що втратила вагу, бо сиділа на дієті.

— Понад 20 років я вегетаріанка. Не вживаю м'яса, молока, яєць. Їм лише вівсянку на кокосовому молоці та салати. На день мені достатньої двох ложок вівсянки і кілька горіхів мигдалю. П'ю воду і трав'яні чаї без цукру.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі відрізала груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути