вівторок, 15 серпня 2017 05:41

Анджеліна Джолі та Бред Пітт передумали розлучатися

Автор: www.ivona.bigmir.net
  Роман між Бредом Піттом та Анджеліною Джолі виник під час зйомок картини ”Містер і місіс Сміт”. Через рік жінка завагітніла. Заради неї Пітт пішов від дру­жини
Роман між Бредом Піттом та Анджеліною Джолі виник під час зйомок картини ”Містер і місіс Сміт”. Через рік жінка завагітніла. Заради неї Пітт пішов від дру­жини

Американські актори 42-річна Анджеліна Джолі та Бред Пітт, 53 роки, сумніваються, що повинні розлучатися. Жінка нібито помітила позитивні зміни в поведінці Пітта, кажуть в оточенні пари.

— Їхня справа не рухається кілька місяців, — говорять знайомі подружжя. — Розлучення їм ­дається нелегко. Тому хочуть переконатися, що це правильний крок. Багато змінилося, відколи Анджеліна подала на розлучення. Бред постійно самовдосконалюється. Перестав пити, ­повернувся до здорового способу ­життя. Вона досі у нього закохана.

16 вересня 2016-го Анджеліна Джолі подала на розлучення.

— Усе зіпсувалося. Стало складно, — сказала в інтерв'ю. — Але ми досі піклуємося одне про одного та нашу родину. Обоє працюємо над собою заради тієї цілі.

Після розриву Пітт пішов до пси­холога.

— Я не вирішував проблем, що з'явилися у стосунках. Забагато пив, — розповів Бред. — Коли Енджі сказала, це кінець, спершу хотів вчепитися. Але потім згадав кліше — коли любиш когось, відпусти.

Джолі та Пітт мають шестеро дітей. Троє з них — прийомні. Старшому Мердокові — 15 років, найменшим двійнятам, Вів'єн і Ноксу, 8 років. Джолі звинуватила Бреда в жорстокому поводженні з дітьми. Це стало однією з причин розлучення. Справу розслідувало ФБР і соціальні служби. Доказів провини чоловіка не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі та Бред Пітт передумали розлучатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути