середа, 28 липня 2010 07:00

Анджеліна Джолі привезла до Москви чотирьох дітей

Автор: фото: REUTERS/Sergei Karpukhin
  Голлівудська акторка Анджеліна Джолі цілує одну з фанаток під московським кінотеатром ”Октябрь”, де презентували фільм ”Солт”
Голлівудська акторка Анджеліна Джолі цілує одну з фанаток під московським кінотеатром ”Октябрь”, де презентували фільм ”Солт”

Голлівудська акторка 35-річна Анджеліна Джолі приїхала до Москви на прем"єру фільму "Солт".

Вона прилетіла приватним літаком з чотирма дітьми Шайло, Захерою, Меддоксом і Паксом. Молодших близнюків Нокса та Вів"єн залишила вдома з чоловіком Бредом Піттом. Поселилася у президентському люксі московського готелю "Ріц-Карлтон". Номер площею 250 кв. м з власним ліфтом, сауною, кухнею та видом на Кремль коштує $17 тис. на добу.

— Мали купу клопотів з пошуком спеціальних продуктів для її дітей. Молоко і йогурти потрібних марок шукали по всій Москві, — каже 34-річна Ольга, працівниця готелю. — Анджеліна заборонила знімати її та дітей. Випадково побачила нашого співробітника, який тримав у руках мобільний. Подумала, що її знімають, влаштувала скандал і змусила керівництво готелю звільнити хлопця.

Подивитися на неї до московського кінотеатру "Октябрь" прийшли більше як дві тисячі москвичів. Джолі ставила автографи на листівках, що їй передавали. Одну з фанаток обійняла і поцілувала.

— Добрий день, — привіталася російською. — У фільмі я намагаюся говорити російською, сподіваюся, вийшло непогано. Ця стрічка про російських шпигунів. Скандал з російськими шпигунами в Америці став гарною рекламою для фільму.

В Америці за перші вихідні "Солт" зібрав у прокаті $36,5 млн. В Україні прем"єра відбудеться 29 липня.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі привезла до Москви чотирьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути