пʼятниця, 14 жовтня 2011 00:00

Андрій Воронін захворів на пневмонію

Нападаючий збірної України з футболу 32-річний Андрій Воронін захворів на пневмонію. Через це пропустив товариський матч із болгарами.

— Андрієві стало погано минулого четверга, він тільки-но приїхав до нас на тренування, — розповідає футболіст 38-річний Андрій Гусін. — У нього піднялася температура до 37,5. Лікар сказав, що є підозра на пневмонію. Андрій терміново виїхав до Москви, де лікується під наглядом лікаря свого клубу.

Воронін живе в Москві, грає за місцеве "Динамо". У вересні знявся оголеним зі своєю дружиною Юлією. На фотографіях вони в ліжку. Пара планує третю дитину. Виховують дочку 5-річну Софію та сина Андрія, 3 роки.

— Чоловік просив подарувати йому дитину на день народження 21 липня, але ми вирішили не поспішати з поповненням у сім'ї, — говорить Юлія.

Друзі Вороніних кажуть, дружина просить футболіста переїхати до Німеччини.

— Мені не подобається Москва, — визнає Юлія. — Я комфортніше почуваюся в Берліні. Хоча не одразу сприйняла німців. Але вони тактовніші, толерантніші за москвичів.

Ходять чутки, в Одесі подружжя будує дім.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Воронін захворів на пневмонію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути